2789
عنوان

چیکار کنمم😭

209 بازدید | 17 پست

بچها توروخدا دارم روانی میشم

یه پسره تو دانشگاهمون از پارسال میشناختمش کلا همه میشناسنش چون تو بسیج دانشگاست و تو همه برنامه ها هست ، بعد این چن باری بمن ریپلای زدع بود بعد دو هفتع قبل ی اردو رفتیم با دانشگاه اونجام خیلی نگام میکرد بعد دوباره ریپلای زد و بحث ادامه پیدا کرد دعوتم کرد بریم بیرون و کافه و پیشنهاد داد بهم ، بعد دیت اول اولش خوب بود ولی اخرا دستمو گرفت و یجوری شدع بود حتی بغلم کرد گفتم دوس ندارم راحت نیستم بدش اومد ولی اومد معذرت خواست بعداً و من بهش گفتم فعلا راحت نیستم اینجوری بزار ی مدت بگذره ولی دیت دوم حتی با اینکه گفتم دوس ندارم نزدیک شه ولی بغلم کرد بوسم کرد حتی ، اومدیم خونه ت چت بهش گفتم چرا ب نظرم احترام نمیزاری گف خب تو بدبینی زیاد سخت میگیری داری منو متهم میکنی و اینا ، بعد من یکم مهربون تر حرف زدم باهاش فقط لایک کرد جوابمو نپاد ، ازونروز حتی بهم زنگم نزده چ برسه ب ی احوالپرسی ساده ،دیشبم زنگ زدم بهش برینم بگم این رفتارا ینی چی ولی رد داد😭😭 بازی بدی رو باهام شرو کرد حس خیلی بدی دارم ، اولین نفری بود ک میخواستم جدیش بگیرم ولی اون دگ بهم بی توجهی میکنه دارم روانی میشم انگار ن انگار

بنظرتون من رفتار بدی کردم ؟ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره خب اگه کلا از اینچیزا بدت میومد نباید حتی باهاش اولین دیت رو میرفتی 

هرچند اونم بنظرم نرمال نبود که هنوز اشنا نشده انقدر صمیمی شد

من فقط از دور قشنگم نزدیکم شو تا پشیمونت کنم "پروف خودمم کپی ممنوع

اره خب اگه کلا از اینچیزا بدت میومد نباید حتی باهاش اولین دیت رو میرفتی هرچند اونم بنظرم نرمال نبود ...

الان چیکار کنم دلم خنک شه اخه😭 چن روز خوب رفتار کرد بعد یهو دیگع محل نمیده ، من تا حالا کسی اینکارو باهام نکرده بود فقط دارم گریه میکنم ، نمیدونم حتی الان چی بهش بگم ک دلم خنک شه ، حتی جواب تلفنمم نداد 

الان چیکار کنم دلم خنک شه اخه😭 چن روز خوب رفتار کرد بعد یهو دیگع محل نمیده ، من تا حالا کسی اینکارو ...

هیچی دیگه اصلا محل نزار بهش بیخیال شو

من فقط از دور قشنگم نزدیکم شو تا پشیمونت کنم "پروف خودمم کپی ممنوع