2777
2789
عنوان

چیکار کردین خودتونو بالا کشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درس که خب خوندم با تلاش زیاد اندام هم فقط شکم دارم که تازه فردا می‌خوام برم مزو تزریق کنم ان شا الله ...

مزو تزریق ؟ چقدره هزینش من ۴۶ کیلو بودم الان نمیدونم چقدرم فکر کنم ی ۴۸ اینا بشه شکم دراوردم بدجوره مثلا صافه صاف نیست چند جلسه برم که صاف میشه؟ 

فکر میکنم همگی به میزان پشتکار طرف داره اراده میکنه تلاش میکنه کم نمیاره به خوده شخص مونده

میدونی خب ادم ها من الا گیجم ولقعا نمیدونم کدوم کارمو انجام بدم 

مزو تزریق ؟ چقدره هزینش من ۴۶ کیلو بودم الان نمیدونم چقدرم فکر کنم ی ۴۸ اینا بشه شکم دراوردم بدجوره ...

مزوتراپی شکم 

من تازه فردا می‌خوام برم 

یه جلسه تزریق می کنن و تموم 

امیدوارم شکمم کوچک بشه منم تمام اندام لاغرم فقط شکم در اوردم خیلی بده

اعتماد بنفسِ بالا واسه همه جوابه.

دقیقاااا منم خیلیی حالم بهتره وقتی اعتماد ب نفسمو بردم بالا

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

مزوتراپی شکم من تازه فردا می‌خوام برم یه جلسه تزریق می کنن و تموم امیدوارم شکمم کوچک بشه منم تمام ان ...

عوارض نداره ؟ من قبلا ساعت شنی بود بدنم بعد مامانم گفت چاق شو خیلی دوست دارم چاق بشی نمیگم بده بدن تو مر دوست دارم ولی یجوری شده بدنم نمیخوامش