2777
2789
عنوان

پرده مولوی

1774 بازدید | 17 پست

سلام میخواستم از مولوی پرده بخرم ولی نمیخوام بدم بدوزن پرده های رویی جدیدی که حاشیه گلدوزی دارن که دوختن نمیخواد تک میفروشن

میمونه پرده زیریش که خودم میتونم پلیسه ساده بدوزم فقط میخوام بدونم قیمت و تنوع پارچه هاش و آدرس دقیق بازار پرده فروشاش چیه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مولوی نزدیک آتش نشانی یک عالمه پارچه فروشی و پرده فروشی هست قیمت همه جور قیمتی هست ولی خیلی رندن مثلا سرب گرونتر هست تو مغازه ها اگه خواستی چیزی بخری چند تا مغازه قیمت بگیر یک پاساژ بزرگ قدیمی هست یک خیابون هم هست که نزدیک بیمارستان اکبر آّبادی اونجا هم هست یک پاساژ جدیدم انگار باز شده

پسر گلم 

قیمتش که بستگی به جنسش داره....اگه بری سمت مولوی،بپرسی پرده فروشا،بهت میگن.....فقط واست باشه ازمغازه های تک نخری....بروپاساژپرده فروشا،که مشخصه جاش....قیمتاش نسبت به مغازه خیلی کمتره...جای تخفیف هم زیادداره....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

مثلا سرب رو به من گفت اونموقع متری دوتومن خودم رفتم از یراق فروشاش گرفتم متری 700 یا 900 بعد برای دوختم گرفتم خودم بردم دادن دوختن قبلا تو همون پاساژ بود الان رفته همون خیابون موازی خیابان آتش نشانی

پسر گلم