2777
2789
عنوان

حلقه

236 بازدید | 30 پست

سلام‌عزیزان‌ من۱۵سالمه‌و۷۳کیلو‌هستم‌رفتم‌حلقه‌جادویی‌تن‌زیب‌گرفتم‌ولی‌می‌ترسم‌بزنم‌به‌کمرم‌آسیب‌بزنه‌چون‌داخلش‌برآمدگی‌های‌ژله‌ای‌داره‌وخیلی‌هم‌سنگینه‌اگه‌کسی‌تجربه‌داره‌به‌نظرتون‌برم‌پسش‌بدم‌ساده‌بگیرم‌یانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کا به جایی رسیده ۱۵ساله ها میان نی نی سایت ک مربوط به بچه داریه!!!

خب داره ازدواج میکنه.......نی نی سایتم یکم چیزهای مربوط به ازدواج داره

😍مـــن کـــه اصـــرار نــدارم تــو خــودت مختـــارے یـــا بـمـان یـــا کــه نـــرو یــا نــــگــــهـــت مــے دارم😍

سلام عزیزم...ببین بلدی زدن؟

اگه بلدی روز اول ۵تا میزنی...روز دوم ۱۰تا..روز سوم ۱۵.و روز چهار ۲۰تا....غیر این بزنی کبودت میکنه چون بدنت خامه

بعد یه هفته یک دقیقه و دیگه راه میفتی

مامان من بلدم نبود اولش ناشی بود طفلی کبود شد..اما الام ۱۵مین میزنه که من نمیتونم بزنم

اگه اینجوری بزنه مشکلی واست پیش نمیاد

رنگش زرد و قرمزه یا بنفش و کرم؟

خدایا همیشه دستامو بگیر...خودت میدونی ولم کنی مث شیشه میفتم تیکه تیکه میشم...
بابا‌چرا‌هیچ‌کس‌جواب‌نمیده‌تورو‌خدا‌فقط‌امروز‌فرصت‌دارم

جواب دادم دیکه دخترخوب

خدایا همیشه دستامو بگیر...خودت میدونی ولم کنی مث شیشه میفتم تیکه تیکه میشم...

حلقه جادویی چیه؟اگه منظورت همون حلقه های که دور کمر میندازی و میچرخونیش اتفاقا اون برامدگیا باعث میشه چربیات اب شه،منم دارم اما ژله ای نیس

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
بابا‌چرا‌هیچ‌کس‌جواب‌نمیده‌تورو‌خدا‌فقط‌امروز‌فرصت‌دارم

بخون گفتم ،من چند دقه اول میزنم درد داره  بعد از چند دقه که بدن گرم میشه دیگه دردی حس نمیکنی ،اوایل یه شکم بند محکم می بستم درد نمیگرفت

در ضمن بعد از چهار روز یاد گرفتم بزنم