2777
2789
عنوان

منزوی بودن💛

85 بازدید | 14 پست

اول از همه عرض ادب و احترام

تازه وارد این سایت شدم

بخاطر تاپیکی که چند دقیقه پیش چشمم خورد

راجب دختری که تو تعاملاتش با پسرها مشکل داشت و خب بقيش

بچها من واقعا منزویم ، ساکت ، آروم

نمیدونم چطور خودم رو توصیف کنم

قبلا کمتر برام دردناک بود

توی جمع فامیلها ، مدرسه ، بیرون رفتن ها

همیشه ساکتم

هیچ چیزی برای گفتن ندارم

من با ۱۷ سال سن به دوست ندارم

هیچ امیدی به درست شدنم هم ندارم

اگه دوستای مجازیم نبودن فکر میکنم خودمو خیلی خیلی

خیلی وقت پیش خلاص کرده بودم

این حجم از تنهایی

هیچ کس رو ندارم و دیگه دلم نمیخواد کسی رو داشته باشم

اونقدری تنها موندم که دیگه موندن نبودن آدما برام فرقی نداره

خستم میدونین؟ نه از تنهایی فقط از اینکه انگار این تمام چیزیه که برام مونده

بازم عذر میخوام بابت این حجم شدید از چسناله یی که همون اول کار کردم

فقط نیاز داشتم تخلیه شم

زنده ام، عاشقم و دارم یاد میگیرم که خودم باشم🌱❤️گاهی اوقات فقط نفس کشیدنم یه حماسه ییه برای خودم...🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزت نفس و اعتماد به نفس نیازه که منم ندارم 😁

نمیدونم واقعا

یه سری آدما ذاتی جذابن

نیستیم دیگه   

زنده ام، عاشقم و دارم یاد میگیرم که خودم باشم🌱❤️گاهی اوقات فقط نفس کشیدنم یه حماسه ییه برای خودم...🌻

من ۲۵ سالمه وضعم از تو هم بدتره گلم همون دوستی مجازی هم ندارم

:))))

مجازی برای هرکی بد بود برای من خوب بود

تلاش خودتو بکن خیلی راحت‌تر از دنیای واقعیه

مثل خوشنویسی میمونه مهارتی که باید اصول رو یاد گرفت و بار ها تمرین کردبهترین اصول ارتباط خوب با خدا ...

از کجا یاد بگیرم

دیر نشده؟

بیماری که نه ولی یه مشکله که باید از بین بره به مشکل میخوری در آینده از چت جی پی تی بپرس کمکت میکنه

چت جی پی تی حامله شد انقدر این موضوعات رو بهش گفتم

تاثیر نداره   

از کجا یاد بگیرمدیر نشده؟

دنیای بزرگیه جذاب بودن اما با قدم کم شروع کنی

بنظرم بهترین راه محبته نه اینکه آدم خیلی دقیق و استدلالی باشه البته دقیق بودن هم خوبه ولی محبت عالیه.. 

محبت کردن عالیه 

قدم اول محبت به پدر و مادر و خانواده 

مثلا تو خانواده اصل اخلاق و گذشت نه حساب و کتاب کردن و حقوقی عمل کردن 

این چند نکته هم میتونه مفید باشه برای افزایش و حفظ اعتماد به نفس 

1. **خودآگاهی**: شناخت نقاط قوت و ضعف خود، به شما کمک می‌کند تا بر اساس واقعیت‌های خود عمل کنید.

2. **تفکر مثبت**: تمرکز بر افکار مثبت و دوری از تفکرات منفی می‌تواند تأثیر بسیاری بر اعتماد به نفس شما بگذارد.

3. **هدف‌گذاری**: تعیین اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدت و تلاش برای دستیابی به آن‌ها می‌تواند حس موفقیت و اعتماد به نفس را افزایش دهد.

4. **آموزش و یادگیری**: کسب علم و مهارت‌های جدید، به شما احساس توانمندی و اعتماد به نفس بیشتری می‌دهد.

5. **مقابله با ترس**: مواجهه با چالش‌ها و ترس‌های خود، می‌تواند به شما در ساختن اعتماد به نفس کمک کند.

6. **حفظ تناسب اندام**: فعالیت بدنی منظم و مراقبت از سلامتی جسمی می‌تواند تأثیر مثبتی بر روحیه و اعتماد به نفس شما داشته باشد.

7. **ارتباطات اجتماعی**: برقراری ارتباطات مثبت با دیگران و دوری از افراد سمی می‌تواند به تقویت اعتماد به نفس شما کمک کند.

8. **خودابرازی**: نشان دادن خود به شکل واقعی و بیان نظرات و احساسات خود بدون ترس می‌تواند اعتماد به نفس شما را تقویت کند.

این اصول می‌توانند به شما در ساختن و حفظ اعتماد به نفس کمک کنند.