2777
2789
عنوان

خانوم کورد

152 بازدید | 26 پست

دخترای کوردچ خصوصیات فرهنگی و اخلاقی دارن،آیادراون حدک میگن زیباهستن من بااینکه فارس هستم اماسمت خودمون زیبای نچرال و طبیعی خیلی بیشتر میبینم منتهابه اندازه اونامشهورنشدن نظرتون چیه؟؟

من خودم کوردم ولی زیبایی بنظرم ربطی به قومیت نداره 

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله اینکه میگن زیبان نه که ۱۰۰ درصدشون زیبا باشن ولی نژاد کرد نژاد زیبایی هست.. درمورد ویژگی ها هم بخوام بگم کردا نجیبن اصلین مهمون نوازن با معرفتن

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته

اکثرا توپر و قد بلند هستن 

همین جذابشون کرده و معروف شدن به زیبایی 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

والا ما تو کوردها اصلا قشنگ ندیدیدم شاید از هر ۱۰ نفر یه نفر خوب باشه تو هر قومی همینه ، اصلا ربطی ب ...

منم همین ومیگم شهر خودمون خیلی زیبان حتی ازکوردهم زیباتر بااین حال معروف نیستن ب اون صورت

😁😁😁😁توپر و قد کوتاهم

من نگفتم همه عزیز😅

گفتم اکثرا

من خودم کورد نیستم ولی اطرافم که دیدم با این مشخصات بودن

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

منم همین ومیگم شهر خودمون خیلی زیبان حتی ازکوردهم زیباتر بااین حال معروف نیستن ب اون صورت

الان کدوم کرد معروفه ؟ کردها خب خیلی آزاد هستن شاید بخاطر اینه که معروف شدن ، مثلا ترکها زیاد آزادی ندارن