2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شنیدم بعدازپریودی بچه داربشی بچت دخمل میشه راسته؟؟

همه اینافقط یذره احتمال دختردارشدنو بیشترمیکنن.....اونم وقتی همشون درکنارهم صورت بگیره......وگرنه قطعی نیس...خیلیابعدازپریودپسردارشدن

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
منم شنیدم بعدازپریودی بچه داربشی بچت دخمل میشه راسته؟؟

بله عزیزم درسته چون از بعد پریودی تا تخمک گذاری حداقل ۴ روز طول میکشه و اگه بعد پریودی مایع منی در واژن ربخته بشه اسپرم های  yکه باعث تولد و ایجاد فرزند پسر میشن به واسطه عمر کمتر نسبت به اسپرم هایx از بین میرن و اسپرم ای ایکس که باعث تشکیل جنین دختر میشن در رحم باقی میمونه و بلافاصله بعد از تخمک گذاری با تخمک لقلح پیدا میکنه به خاطر همین هم گفته میشه واسه اینکه پسر دار بشین روز تخمک گذاری رابطه داشته باشین و برای فرزند دختر یک تا دو روز بعد پریودی

شما بدنتون قلیاییه یا همون طبعتون گرمه که باعث شده اسپرم y   در بدنتون عمر بیشتری  داشته ب ...

بله فک کنم طبعم گرمه حالا بنظر شما کی اقدام‌کنم دختر میشه؟ شنیدم 17روز قبل از پریود بعدی باشه!

بله فک کنم طبعم گرمه حالا بنظر شما کی اقدام‌کنم دختر میشه؟ شنیدم 17روز قبل از پریود بعدی باشه!

دوره هاتون چند روزه است؟ ۱۷ روز قبل پریود بعدی که برا شما بازم احتمتا پسردارشدنو میبره بالا شما باید رژیم غذایی مثل مصرف زیاد لبنیاتو در پیش بگیرین