2777
2789
عنوان

خانواده‌ شوهر

242 بازدید | 11 پست

خواهرم همش ازش تعریف میکنن باهاش عکس میگیرن از غذاهاش تعریف میکنن. من هر کار برای خانواده شوهر کردم نه تنها چیزی ندیدم بلکه جوری با شوهرم رفتار کردن که از زنت چیری نمی‌بینم چون مامانش همش میناله همش میگه من تنهام همش میگه برای من کسی کاری انجام نمیده . الان یک هفته ست خونه مان از شهرستان آمدن نزاستم کار کنه چون میگم ما میریم خونشون برامون زحمت میکشه اینجا کار نکنه . هرجا میشینه میگه من خونشون معذبم نمی زاره کار کنم . همش غذا درست کردم اصلا تعریف نمیکنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بگردم درکت میکنم ما هم خدایی داریم بالاخره

یک هفته خونه ما ن . هر روز یک چیز کردم قیمه با گوشت گوسفند . یک روز مرغ . قرمه سبزی با گوسفندی . قیمه با گوشت بوقلمون . استانبولی با چرخی گوسفندی . بعد دیشب خونه خاله شوهرم دعوت شدیم گوشت مرغ درست کرده بود پدرشوهرم گفت حالم بهم میخوره از مرغ از بس این مدت گوشت مرغ خوردم 

یک هفته خونه ما ن . هر روز یک چیز کردم قیمه با گوشت گوسفند . یک روز مرغ . قرمه سبزی با گوسفندی . قیم ...

از بس که پرو و بی وفا تشریف دارن 

میشه برام صلوات بفرستین و دعا کنین 🥹🙏به شدت نیاز دارم 🥺🥺🥺🙌

بعد ابجیم حتی همین مرغ و برای برادذسوهرس درست کرده بود تا مدت ها هر جا مینشست تعریف میکرد عجب دست پخ ...

ای پیشونی مارو کجا میشونی 

بنظرم بعضیا واقعا شانس دارن 

یک هفته خونه ما ن . هر روز یک چیز کردم قیمه با گوشت گوسفند . یک روز مرغ . قرمه سبزی با گوسفندی . قیم ...

خیلی بهشون رو دادی فکر کردن کی هستن

انقدر تحویل نگیر اینارو 

قطع رابطه کن یا کمتر باهاشون ارتباط داشته باش