2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باغ گل ها

قريه العالميه

شهر نخل ها

ساحل جميرا

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
آب و هواش توی عید چطوره؟چه جور لباسی ببرم

عزیزم‌ من عید ۹۴ رفتم هوا بهت بگم‌جهنم بود خیلی گرم بعد اینکه هتل ما هتل السراب بود ۳ ستاره ولی خیلی خوب بود توی خیابون الرقه

توی الرقه کلا هتل عالیه واقعا خیابونش زندست ادم‌ حال میاد پر مغازه و عالی ...... مراکز خرید زیاده ولی از همه بهتر من‌توی انصار مال خرید کردم‌ دی تو دی پاتو نزار چرت چرت

بی کیفیت 

خلاصه اینکه دریا هم ساعت ۹ اتوبوس دم‌هتل میاد دنبالتون میبرتون

دریاش ساعتی بود یک‌مدلی بود اخرم‌ نفهمیدم من

کلا هتل رو برا خواب میخوای حالا چه ۵ یا ۴ یا ۳ ستاره 

هتلاشون خوبه

چون اصلا خونه نیستی 

بعد اینکه اصلا با تور لیدرا هماهنگ‌جایی نکنین‌که جیبتون خالیه توی خیابون ادم ها‌ میفهمن ایرانی هستین خودشون  میان جلو میگن تور فلان داریم تور بیصار داریم اونا منصف ترن

خوش بگذره بهتون 

خرید از کجا بکنم بهتره هم از نطر کیفیت هم قیمت

شما همه  فروشگاها رو برو ، براي خريد سيتي سنتر مردف و ديره خوبه، اگر وقت داشتيد يك روز رو بريد دراگون مال ، يه بازار خيلي بزرگه چيني هاست يك روز كامل ميگيره، فستيوال سيتي هم خوبه، توي كارفور كه توي سيتي سنتر هست كه كلي خريد ميتونيد بكنيد

راستش در مورد هتل نميدونم چون دبي زندگي ميكنيم،با هتل سر و كار نداشتم

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍

هوا هم رو ب گرماست ديگه

دو شبه شوهرم كولر ميزنه

منطقه ديره برا خريد عاليه

دي تو دي

ال قبايل

دبي مول(قيمتاش بالاست)

اوضاع کنسرتها توی عید چطوره و حدود قیمتهاش و اینکه با روسری میشه رفت کنسرت و کاباره یا نه

اينجا هر جور دوس داري ميتوني بگردي

كسي كاري نداره