2777
2789
عنوان

جامعه

60 بازدید | 6 پست

جامعه یازدهم انسانی رو چطور میشه تمومش کرد 

۵ درس تازه خوندم 

تا صبح بیدار بمونم تمومه ؟

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آره

سرعتی بخون،تایم بگیر مثلا به خودت وقت بده تو ۱ساعت۴تا درس بخونی.و سریع بخون تو اون یه ساعت باید۴تا درسو تموم کرده باشی.اینجوری زود تموم میکنی

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

سرعتی بخون،تایم بگیر مثلا به خودت وقت بده تو ۱ساعت۴تا درس بخونی.و سریع بخون تو اون یه ساعت باید۴تا د ...

تو یک ساعت ۱ درس میخونم 🥲

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

تو یک ساعت ۱ درس میخونم 🥲

خب شما مشکل کند خوانی داری عزیزم،این تو کنکورم بهت آسیب میزنه.زیاد رو مطالب حساس نباش منم مثل شما بودم،سریع بخون و رد شو.خیالت راحت فردا سر جلسه همش یادت میمونه فقط تمرکز کن و بفهم کتاب چی میخواد بهت بگه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤