manhoseini مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 5850 عنوان پخت لپه 35 بازدید | 3 پست من بیست دقیقه پیش لپه رو خیسوندمقیمه رو با زودپز میپزم الان بگین چیکار کنم ۱-لپه رو جدا نیم پز کنم اخر کارم یک ربع بزارم توی زودپز۲- همون اول کار نپخته بریزم تو زودپز خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼 1404/03/18 | 11:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پپپینکییووو عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5647 لپه رو یه دور بجوشون بعد آبشو بریز بره.چون نفخ زیاد دارهبعد به همراه پیاز یا جدا یه تفت بهش بره.این کارو بکنی تحت هیچ عنوانی وا نمیره.بعد بریز تو غذا.هر چند ساعتم بپزه اصلا وا نمیره وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!
manhoseini مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 5850 لپه رو یه دور بجوشون بعد آبشو بریز بره.چون نفخ زیاد دارهبعد به همراه پیاز یا جدا یه تفت بهش بره.این ... عه خداییدستت درد نکنههههه بووووس خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼
پپپینکییووو عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5647 عه خداییدستت درد نکنههههه بووووس فدات.من از صبح قیمه بار میزارم با این روش اصلا وا نمیره همون لحظه اول با همراه گوشت میزارم میپزه اصلا وا نمیره وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!