2777
2789
عنوان

بچه ها یسنا و سارا برای

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 42 پست
حقشونه اینجا ی قانون بزارن کسایی ک از این غلطا میکنن جریمه بشن

نه عزیزم از این خبرا نیست🤨

فقط امیدوارم یه درس حسابی بهشون داده بشه یه ملتو فریب دادن

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂😐 وایییی نه ندیدم کلیپ شو ولی خدا شاهده اگر من بودم دنبالم هم نمی‌گشتن🤣

فک میکنی

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

اون اشک ریختن و آب خوردنشون و بغل کردنشون خار تو چشم منه شماها که رتفین قایم شدین الان گریتون برا چی ...

واقعا من کلی خندیدم 

قشنگ مشخص بود فیلم بازی میکنن 

کلا خیلی عجیب بودن فکر نکنم خروجی خوبی داشته باشن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
واقعا من کلی خندیدم قشنگ مشخص بود فیلم بازی میکنن کلا خیلی عجیب بودن فکر نکنم خروجی خوبی داشته باشن

دزدیده شدنم کردن ی راه برای دیده شدنشون

الانم دارن میخندن

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

نبین اعصابت آروم تره😂🥲

🤣❤️

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

افغانی😐

در هر صورت افغانی یا افغان بوده 😏

از وقتی یکیشون به داییم چاقو زده اصلا نمیتونم دلمو صاف کنم🙄

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

دزدیده شدنم کردن ی راه برای دیده شدنشونالانم دارن میخندن

نمی‌دونم شاید تو جو دوران نوجوانی باشن 

ولی قیافه و موهاشون ببینی مشخصه از هیچ کاری ابایی ندارن 

اون که مامانش بغلش کرده بود که اصلا بازیگر خوبی نبود 

ولی اون یکی غش و ضعف کرده بود که چی واقعا؟ 

فرار کردی مگه دزدیده شده بودی😐

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
در هر صورت افغانی یا افغان بوده 😏از وقتی یکیشون به داییم چاقو زده اصلا نمیتونم دلمو صاف کنم🙄

جدیییی😐😶

وای چه وحشتناک،  سر چه موضوعی؟

افغانیای همیشه حاضر در صحنه ، مگه میشه جایی جرم و جنایت باشه و اینا توش دخالتی نداشته باشن😑همه جا هستن خسته شدم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم😐😂

جدیییی😐😶وای چه وحشتناک، سر چه موضوعی؟افغانیای همیشه حاضر در صحنه ، مگه میشه جایی جرم و جنایت باشه ...

داییم صاحبکارش بوده دعواشون میشه شب روز بعد چند تا افغان بهش چاقو میزنن هر کاری هم کردیم پیداشون کنیم نشد هویت درست درمون ندارن که🙄

البته یه شش ماهی گذشته از جریان

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

داییم صاحبکارش بوده دعواشون میشه شب روز بعد چند تا افغان بهش چاقو میزنن هر کاری هم کردیم پیداشون کنی ...

نتیجه کار دادن به افغانی غیر قانونی همین میشه دیگه ، البته قانونی هاشم همچین مالی نیستن.

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم😐😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز