2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره واس چی ازش طلاق گرفته باشی 

من دیدم که زن اولشو طلاق داده چون تفاهم نداشته تو ازدواج دوم به شخصی تبدیل شده که کسی باورش نمیشده این همون مرد چن سال پیشه 

بعضی وقتا خانوما هم تو رفتار آقایون تاثیر دارن

بستگی داره واس چی ازش طلاق گرفته باشی من دیدم که زن اولشو طلاق داده چون تفاهم نداشته تو ازدواج دوم ب ...

خیلی مامانی بود.

حرفای خصوصیمون رو حتی به خواهرش می‌گفت.

خاله‌زنک بود.

نظافتش رو رعایت نمی‌کرد.

گوشی بود.

دروغ‌گو و تهمت‌زن بود و خسیس.

به نظرت عوض میشه ذاتش؟

یا چون منو دوست نداشت اینجور بود؟

ما تو اقوام یه موردی بود با خانمش اختلاف داشت ، با وجود دوتا بچه(دختر نوجوان) طلاق گرفت، با یه خانم مطلقه ازدواج کرد، الان ده ساله خوش و خرم دارن زندگی میکنن، صاحب یه پسر هم شدن، دیگه از اون خانم و دخترانش خبر ندارم، در چه حالن

بستگی داره عزیزم 

مردا معمولا واسه زنی که دوسش داشته باشن جون میدن همسایه روبه رویی ما از زن اولش که جدا شد برای دومی کلا تغییر کرد دختره چون مجرد بود داشت خودشو واسش میکشت  ماشینش رو عوض کرد خونه شو بازسازی کرد و همه لوازم خونه رو خودش خرید اونم همش مارک ببین به معنای واقعی زن دومی رو تاج سرش کرده بود دختره دست به سیاه و سفید نمیزد و هر روز غذا سفارش میداد و کم مونده بود شوهرش جونشو واسش فدا کنه زمانی که میرفتن خرید به جرئت میتونم بگم میلیونی واسش لباس و .....میخرید ولی خب من احساس میکنم الان زنش خودشو خیلی بالاتر از مرده و نوکرش میبینه و احساس ملکه بودن داره ولی زندگی اون اقا با زن قبلیش اصلا مثل زندگی با دومیه نبود ،