2777
2789
روز خوبی بود خداروشکر تا ده خواب بودم بیدارشدم رفتم بانک تا برگشتم دیرشد نهار خوردیم .خوابیدیم بعداز ...

عه پس روز خوبی بوده

الان سوپری بازن میتونی بری بگیری نوش جان کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خجالت و معذب بودن.اتفضاحه مثل من باشی.من ۱۴ ساله موهام بلنده و قدم ۱۷۵ شده و سینه هام اندازه سینه های خواهر ۲۱ سالمه و پریود هم میشم (البته اشاره کنم که از ۱۱ سالگی اینجوری شدم و هنوز نامنظمم و ۲ ماهه عقب افتاده و هر بار ۱۰ روز پریود میشم) و صدام کلفتر از سنمه و از سنم بیشتر میفهمم و اختلال روانی هم دارم و عالیه...امروز تو جمع بودیم یهو صحبت رفت به من که با ۱۴ سال سن ۳۵ کیلو ام و دکتر رفتم فایده نداشته یهو عمم گفت به وزن نیست،همین که سینه هاش به اندازه کافی بزرگه و پریود میشه،سالکه بچه دار می‌تونه بشه کافیه (اونجا مرد هم بود) از خجالت میخواستم آب شم برم زیر زمین😐... نشستم دارم کتاب تیزهوشان میپرسم پسر دختر عمم ۸ سالشه میاد از جلو داداشش که ۱۷ سالشه می‌پرسه «پریود چیه؟» وااااای دلم میخواد سرمو بزنم به دیوار.بعدش سر سفره منم فکر کردم تموم شد کارشون یهویی شوهر دختر عمم به بابام گفت« شوخی نکن، این ۱۴ سالش نیست این باید فوقش ۱۷ ساله باشه،چرا شوهرش نمیدی؟» و به پسرش که گفتم ۱۷ سالشه اشاره کرد غذا پرید تو گلوم 😐 د آخه مرتیکه... وقتی بچه تر بودم بهم می‌گفت «عروسم» الان کم کم دیگه دارم به این نتیجه میرسم برم خودمو بکشم😐

‏‏ʷᵉˡᶜᵒᵐᵉ ᵗᵒ ᵐʸ ᵈᵃʳᵏⁿᵉˢˢ :⁾

خانوادت واقا نمیزنن تو دهن این اسکلا؟

والا اگه میزدن خوشحال میشدم،خوششونم اومده😐

فکنم چون شوهر دختر عمم طلا فروشه و پول داره راضین من برم با پسرشون ولی ۱۴ سالمههههه،خداااا

‏‏ʷᵉˡᶜᵒᵐᵉ ᵗᵒ ᵐʸ ᵈᵃʳᵏⁿᵉˢˢ :⁾

میتونه طلاق بگیره این ادم از الان اینطوری میکنه وقتی بچه به دنیا اومد قراره عوض شه؟واقا دنیا پر شده ...

دوستم اصلا خبر نداره چیشده واقعا نمیتونم بهش بگم روحشم خبر نداره همیشه زنگ میزد از وفاداری شوهرش میگفت

با شماره مادربزرگم اومدم نی نی سایت لطفا برا شادی روحش صلوات بفرستین🖤 ممنون میشم 🫂