ccccb مدیر استارتر عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 5247 عنوان عدسی 103 بازدید | 8 پست خانوما توی عدسی چه موقع رب رو اضافه میکنید ؟ چقدر رب؟ اینکه رب رو توی روغن تفت میدید بعدش اضافه میکنید به عدسای در حال پخت یا همینجوری رب رو میریزید بدون تفت دادن؟ «ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین » 1404/03/18 | 04:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ccccb مدیر استارتر عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 5247 چه موقع سیب زمینی رو اضافه کنم ؟ سیب زمینی درشت و نصفه شده بهتره یا ریز ریز ؟ «ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »
ccccb مدیر استارتر عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 5247 تفت میدیم اول چه موقع سیب زمینی و رب رو اضافه مبکنی؟ «ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »
ccccb مدیر استارتر عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 5247 تفت میدیم اول چند قاشق رب میزنی معمولا؟ «ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 23566 وقتی کمی پخت.پیازا رو که برداشتم تو همون روغن، رب و ادویهها رو تفت میدم فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
meow_meowwww عضویت: 1404/01/27 تعداد پست: 858 چه موقع سیب زمینی رو اضافه کنم ؟ سیب زمینی درشت و نصفه شده بهتره یا ریز ریز ؟ نصفشو ریز ریز کن بریز داخل غذانصفشو درسته بنداز بعد که پخت ، بردار لِه کن دوباره بریز تو غذا اینجوری لعاب دار میشهحدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم زمان میخواد که سیب زمینی بپزه
meow_meowwww عضویت: 1404/01/27 تعداد پست: 858 چند قاشق رب میزنی معمولا؟ بستگی داره به مقدار عدس و تعداد نفرات دیگه معمولا سه قاشق میزنم من
somaliland عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 9033 سیب زمینی نگینی خرد کن سرخ که شد بذار کنار پیازداغ بگیر سیب زمینی اضاف کن زردچوبه ادویه جات و رب گوجه تفت بده عدس ها رو که از قبل خیس کردی بریز آب جوش بریز روش بذار بپزه آخر سر که پخت نمک بزن و بذار بجوشه که نمک بره خورد غذا