2777
2789
مثل رژ دون دونه

حالا یه بار دیگه بفرستی به چت جی پی‌تی 

بگی این رنگ رژه یا سوال کنی ازش این چیه و بگه رژ ،بعدش یگو ولی رنگ البالو بود اشتباه گفتی 

ببین که میگه عه درست میگی شبیه اونم هس 

به حرف چت جی پی تی اعتنا نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نظرتو‌پاک کردی

میخواستم ویرایش کنم دستم خورد پاک شد.دیگه نشد دوباره براتون تایپ کنم طولانی بود

ولی مطمئن باشید رژ لب و اینجور چیزا نیست اصلا این یه خوراکی چیزی مالیده شده پخش و پلا

حالا یا از کنار کسی رد شدن مالیده به لباس یا دست کسی خورده

این فکرا همه از شیطانه که بین زن و شوهر رو خراب کنه

دیگه پیگیرش نشو چون واقعا چیزی نبود که بخوای هم خودت رو اذیت کنی هم همسرت رو

ببین اسی این رژ نیست اگر رژ بود لکه خیلی بزرگه خودش متوجه میشد و حتما پاکش میکرد بعدم خیلی زیاده بنظرم جایی مالیده شده خوراکی چیزی خورده احتمالا اثر اونه

اسی بنظرم حتما برو تحت نظر روان شناس و روان پزشک یه مدت دارو مصرف کن اعصابت آروم میشه همون مردی که با خیانتش تو رو به این روز درآورده الان اگه همش شکاک و افسرده باشی انگ دیوونگی بهت میزنه بخاطر دخترت برو دکتر. رو خودت کار کن خودتو دوست داشته باش شوهرتو رصد نکن یه مدت بیخیالش بشو. به خودت برس ارتباطتو با خدا زیاد کن که آرامش بگیری

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا
از وقتی اینستا اومد هرزه گردی و خیانت مردا هزار برابر شد. خدا لعنت کنه سازندشو با اونی که تو ایران ...

ذات یسری مردا خرابه ، دلیل اصلیش اینه

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

احساس میکنم جوهره 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

خودت روی همین لباس انواع رژ مایع امتحان کن

ببین نحوه پخش شدنش همین جوریه؟ 

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

• اگه لکه با الکل یا آرایش‌پاک‌کن پاک شد → احتمالاً لوازم آرایشه.
  • اگه با آب گرم و صابون از بین نرفت یا پخش شد → رژ یا رنگ خوراکی.
  • اگه اصلاً تکون نخورد → ممکنه رنگ ثابت یا رنگ‌دانه‌ی ماژیک باشه

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

رژ ک اینجوری پخش نمیشه عزیز من. من فکر میکنم ابمیوه ای چیزی باشه. اگه رژ بود که نمیزاشت تو بفهمی

آنلاین شاپ دارم 😍 باقیمت مفت  لینک خواستی بفرما .    خوشگل بودن خوبه ولی خوب بودن خوشگلتره :)