طهوراکماندو مدیر استارتر عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 1369 عنوان بی پولی 133 بازدید | 15 پست اخه این مسخره بازی هست هرچی در میاریم به هیچی نمیرسه داریم دیوونه میشیمهمیشه پول کم داریم افغانی ببینم میکوبونم 🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️🩹🤗 1404/03/18 | 01:46 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طهوراکماندو مدیر استارتر عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 1369 خدایا دیگه بسه افغانی ببینم میکوبونم 🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️🩹🤗
طهوراکماندو مدیر استارتر عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 1369 وضعیت اکثرمردم همینه عزیز،بیشترمون دچارهمین مشکلیم دریم بدبخت میشیم داریم له میشیم افغانی ببینم میکوبونم 🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️🩹🤗
hana_mahsa عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 466 مسئله اون بالا مالایی هاعن😔امیدوارم روزی برسه که اونا نباشن و ما شاد کنار هم زندگیم کنیم بدون اینکه فکر نون شبمون باشیم
طهوراکماندو مدیر استارتر عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 1369 یعنی اوضاع جوریه که باید فقط بمیریم همین افغانی ببینم میکوبونم 🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️🩹🤗
نسییممم76 عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 418 فعلا وضعیت اقتصاد خرابه بیشتر بازاریها فعلا تو رکود هستن چه برسه مردم عادی
طهوراکماندو مدیر استارتر عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 1369 مسئله اون بالا مالایی هاعن😔امیدوارم روزی برسه که اونا نباشن و ما شاد کنار هم زندگیم کنیم بدون اینکه ... تا اون موقع حتما من یکی دق کردم ولی اگه روزی این اتفاق افتاد حتما به فکر من باش افغانی ببینم میکوبونم 🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️🩹🤗
طهوراکماندو مدیر استارتر عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 1369 فعلا وضعیت اقتصاد خرابه بیشتر بازاریها فعلا تو رکود هستن چه برسه مردم عادی 🥲🥲🤯 افغانی ببینم میکوبونم 🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️🩹🤗
طهوراکماندو مدیر استارتر عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 1369 دخلمون به خرجمون اصلا نمیخوره اخه این وضعشه حالا تو این بدبختی چپ و راست مهمون میاد افغانی ببینم میکوبونم 🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️🩹🤗
hana_mahsa عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 466 تا اون موقع حتما من یکی دق کردم ولی اگه روزی این اتفاق افتاد حتما به فکر من باش امیدوارم هرچیزی که میخوای به دست بیاری و اونجوری که میخوای زندگی کنی🙃 ایشالله خدا کمک هممون کنه دیونه شدیم همه افسرده و غمگین همه داریم دق میخوریم فقط پناه بر خدا
طهوراکماندو مدیر استارتر عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 1369 امیدوارم هرچیزی که میخوای به دست بیاری و اونجوری که میخوای زندگی کنی🙃 ایشالله خدا کمک هممون کنه دیو ... ارزومه راحت زندگی کردن... افغانی ببینم میکوبونم 🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️🩹🤗
طهوراکماندو مدیر استارتر عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 1369 منم🙂 اان تابسون نزدیکه همه دارن برای استخر و مسافرت و حرید برنامه میچینن اونوقت منو شما اینجا تو گرفتاری غرقیم افغانی ببینم میکوبونم 🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️🩹🤗
شاهدخت5163 عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 3979 دریم بدبخت میشیم داریم له میشیم ببخشید یه جا تو تاپیکی گفته بوی ۴۰ الی ۵۰ درآمد دارید .کفاف نمیده ؟