2777
2789
عنوان

خانه

117 بازدید | 6 پست

بچها کسی تاحالا تونسته دیرکرد تحویل اپارتمان پیش فروش بگیره ایا باشکایت میتونیم بجایی برسیم شیش ماه دیرکرد داشته میتونیم یانه خواهش میکنم جواب بدید

بله عزیزم میشه اگر قرارداد سفت و سخت باشه

برا ما میشد خیلی ام مبلغش زیاد بود

ولی خب نگرفتیم دیگه طرف پیر بود و سکته کرد

دیگه گفتیم ولش کن بیاد سند رو بزنه به نام دیرکرد نخواستیم

بستگی ب قراردادتون داره

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخوام بدونم تا حالا کسی تونسته بگیره ماام بیفتیم دنبالش اگر نه الکی هزینه نکنیم وبه این دیر کرد ...

سلام عزیزم دقیقا ما هم همین شرایط داریم 

ما بنگاه دار روزی یک تومان دیر کرد نوشته برای ما شده ۹۰ تومان یعنی سه ماه نداده 

شما اگر پولی از خونه مونده نگه دار بگو نمی‌دم 

تا روز تحویل 

بعد روز تحویل برو دیر کرد از پول باقی مونده کم کن بقیش بزن به حساب 

اگر هم چیزی گفت بگو من پول دیر کرد برداشتم مشکل داری برو شکایت کن