2777
2789
عنوان

چطوری از خودمون دفاع کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 17 پست
لطفا از این تاپیک برو، نظرت به هیچ کار خانم ها نمیاد. خیلی از زن ها تا دیر وقت کار میکنن و مجبورن رف ...

اصل قضيه همينه كه گفتم ميخوادخوشت بياد ميخواد نياد ، به هر حال بهت افتخار دادم  خيلي بي جنبه اي  تاپيك به درد نخور و وقت تلف كنت هم مال خودت 

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
دقیقا سوال منم هست چطور مخصوصا تو ماشین چون پیاده من رزمی کار کردم چن سال شاید پیاده بتونم ی کارایی ...

چاقو اگه باهاش تجربه ی کامل ندارید حمل نکنید. میگن چیزی رو با خودتون بردارید که مطمئن باشید مرده نمیتونه ازتون پس بگیره

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم نمیدونم ولی از تو دونفر دیگه همین امشب یاد گرفتم

یه چیز دیگه که دم دسته و راحتم هین همین الانم میتونید انجامش بدید اینکه تو تنظیمات گوشیتون حالت فرستادن اضطراری لوکیشن رو‌فعال کنید،اینجوری تو مواقع خطر فقط با چندبار فشار دادن دکمه پاور گوشیتون لوکیشنتون واس هر کسی که از قبل انتخاب کردید ارسال میشه

پیامک به ۱۱۰۱۱۰ ( در صورتی که نمیتونید تماس بگیرید)