2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب نیست

فوق العادس

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

تکالیف و کوییز زیاد

جو درسی 

کمی خشک

اگراصفهانی هستی هرروز یکساعت تو راهی بااتوبوسای دانشگاه چون دوره به مرکز شهر

اگرم شهردیگه ای خوابگاه داره داخل دانشگاه ولی من باخوابگاه هم جور نیستم چون هرکسی یه خلقی داره یه تربیتی و ...

خلاصش بگم

بنظرم هرکسی بره شهرخودش دانشگاه و تو شهر باشه رفتوامدش راحت ترباشه

اگر اصفهانی هستی ببین کدومش نزدیکتره اصفهان تو میدان ازادی یا صنعتی اونکه نزدیکتره رابرو 

در کل هرکسی خصوصا دختر شهرخودش باشه راحتتره من هردوش را چشیدم هم غربت و شهر دور هم تو اصفهان . صنعتی . و اصلا از صنعتی خوشم نمیاد اصلا 

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

والا تو تاپیکهای دیگه نوشته بود بخاطر سختگیری استادا میخام خودکشی کنم نمیدونم خیلی بده و دانشجو رو ...

راست گفتن سختگیرن تو درس اگه خیلی علاقه به درس داری برو منکه رشتم سخت بود و دوسم نداشتم نمیفهمیدم اصلا و زده شدم 

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده