2777
2789
عنوان

عمل بینی کج

117 بازدید | 8 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب بشه

کسایی که دماغشونو عمل کردن کسی دماغش از قبل کج بوده؟که بعد از جراحی برطرف شده باشه؟

من میخوام عمل کنم دماغم کجه دکتر گفته تا ۷۰ درصد قابل اصلاحه میترسم بعد از عمل تو ذوقم بزنه چون الان اطرافیانم خیلی متوجه کج بودنه نمیشن ولی دکتر میگه بعد از عمل چون بینی جمع و جور میشه بیشتر مشخص میکنه

فک کنم به منم همین 70 80 درصدو گفت میتونم درست کنم، قشنگ برام محور x و y  بینیو توضیح داد 

حالا من قبلش حتی دقت نکرده بودم بینیم کجه😅تازه فهمیدم 

عمل کردم بازم خداروشکر خودم اگه زیاد دقت نکنم مشخص نمیشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم به منم همین 70 80 درصدو گفت میتونم درست کنم، قشنگ برام محور x و y بینیو توضیح داد حالا من قب ...

وای منم نمیدونستم کجه🥲🥲بخاطر غوز بینی رفتم که عمق فاجعه بعد توضیح دکتر نمایان شد😄

شماکدوم شهری؟

اطرافیان بهت  نمیگن کجه؟

کل چهرت بهتر شد؟

وای منم نمیدونستم کجه🥲🥲بخاطر غوز بینی رفتم که عمق فاجعه بعد توضیح دکتر نمایان شد😄شماکدوم شهری؟اطر ...

من زاهدان عمل کردم 

نه تا حالا هیشکی بهم نگفته فقط اسم دکترمو میپرسن😅

کل چهرم 100درصد بهتر شد 

من هزااار بار برگردم عقب بازم عمل میکنم 

الان ک نوشتم یادم اومد دکترم یه چیزی ام در مورد اینکه بین بینی و لبم یکم عدم تقارن داره هم حرف زد، باورت میشه تا حالا اصن دقت نکردم خودم 

من زاهدان عمل کردم نه تا حالا هیشکی بهم نگفته فقط اسم دکترمو میپرسن😅کل چهرم 100درصد بهتر شد من هزاا ...

خداروشکر عزیزم.واقعا برات خوشحال شدم😍

برای منم دعا کن

آره به منم گفت دماغم به سمتی که کجه دهنمم به همون طرف کجه.یعنی یه سمت صورتم با اون طرف تقارن نداره🤕

بخدا سرم باد کرد اینا رو شنیدم 

خداروشکر عزیزم.واقعا برات خوشحال شدم😍برای منم دعا کنآره به منم گفت دماغم به سمتی که کجه دهنمم به هم ...

من که باورم نمیشد😂تا چن روز تو شوک بودم انگار دور از جون تازه فهمیدم یه مریضی خطرناک دارم😅

اصلااااا نگران نباش 

برو عمل کن با خیال راحت 

همینطور ک تا الان خودت نفهمیدی بینیت کجه کسی بعد عملم متوجه نمیشه 

من که باورم نمیشد😂تا چن روز تو شوک بودم انگار دور از جون تازه فهمیدم یه مریضی خطرناک دارم😅اصلااااا ...

وای دقیقا منم همین حالو دارم

مرسی که تجربه ات رو به اشتراک گذاشتی باهام🌺🌺

امیدوارم همیشه بعد از تصمیماتت اینجوری خوشحال باشی🌱