2777
2789
مبارک باشه عشق دلمممممن ۱۵ سالمه احساس میکنم پیرم و به هیچی قرار نیس برسم کمکککک اینو گفتی بدتر شدم ...

نه عزیزم وقتی به سن من برسی متوجه میشی همون دختر نه ساله با تجربه هستی 

خدایا دوستت دارم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تولد شما هم مبارک عزیز🎁🎁🎁🎁

مرسی بانوجان😍🌷

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
دورت بگردم عزیزدلم مرسی فدات بشم من🫠❤️چ متن قشنگیییییییی چقد حق چقد دلنشین🩵🩵🩵🩵❤️❤️❤️❤️🩷🩷🩷🩷

عزیزی ❤️ مبارکت باشه بهار زندگیت . آرزوهات خاطره شن . 🎈🎈🎈🎈🎁🎁🎁🎁

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
مبارک باشه عشق دلمممممن ۱۵ سالمه احساس میکنم پیرم و به هیچی قرار نیس برسم کمکککک اینو گفتی بدتر شدم ...

قربونت برم من اجی کوچولوی من 

نههه فوبیا نگیییر من چون پشت کنکور موندم احساس پیری میکنم اخههه😂🤣🩷

بهترینا برات رقم بخوره عزیزدلم

:")احساس پیری نمیکنی؟احساس نمیکنی واسه همه چی دیره؟

نه عزیزم  من همه زندگیمو جنگیدم وتلاش کردم هیچ وقت دیر نیست بعضی ها تازه بعد چهل سالگی نتیجه میگیرن سن فقط یک عدد هست 

خدایا دوستت دارم...

نه عزیزم من همه زندگیمو جنگیدم وتلاش کردم هیچ وقت دیر نیست بعضی ها تازه بعد چهل سالگی نتیجه میگیرن ...

قربونت بشم ایشالا به تمام خواسته هات برسی و همیشه از ته دل ذوق کنی

همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕