2777
2789
من امروز تولد بیست ونه سالگیم بود استوری گذاشتی ؟

عه مبارکه فدات شم😍ای جانم خردادی😅🥺

نه من استوری نزاشتم 

۱۸ ام تولدمه شما فکر کنم ۱۷ ام باشید 

شما استوری گذاشتی؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخی 

تولدت مبارک خانوم خانوما🌷🌷

و تبریک دیگه اینکه خردادی هستی😍

ماه تولدت مثل منه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

برایِ متولدینِ خرداد ؛

خردادی ها ظاهرا مغرورند ،

اما باطنا آدم هایی مهربان و دست و دل باز !

میانِ تب و تابِ امتحانات ، متولد شده اند ،

و شاید به همین خاطر است که پشتکار فوق العاده ای دارند ،

محال است چیزی را اراده کنند و به آن نرسند ...

خدا برایشان از جذابیت و دلربایی چیزی کم نگذاشته !

انسان هایی هدفمند و به موقع !

که برای زمانشان ارزش قائلند ،

با هرکس ، رفاقت نمی کنند ،

و هرگز ، اهلِ حسادت نیستند ... !

افرادی مصمم ، و کمی مرموز  ،

که معمولی بودن را بلد نیستند ...

خردادی ها از موفق ترین انسان ها می شوند ؛

اگر خودشان را باور کنند ...

عزیز خردادیِ من ؛

خودت را باور داشته باش !

عزیزم  تولدت مبارک 😘😘😘

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
عه مبارکه فدات شم😍ای جانم خردادی😅🥺نه من استوری نزاشتم ۱۸ ام تولدمه شما فکر کنم ۱۷ ام باشید شما اس ...

مرسی عزیزم تولدشما هم مبارک آره من هفده خردادم من استوری انگلیسی گذاشتم همه فکر کردن عید رو تبریک میگم ریپلای میکردن عید رو بهم تبریک گفتن 

خدایا دوستت دارم...

برایِ متولدینِ خرداد ؛خردادی ها ظاهرا مغرورند ،اما باطنا آدم هایی مهربان و دست و دل باز !میانِ تب و ...

وای چه متنی

مرسی👌

واقعا هم همینطوره

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
آخی تولدت مبارک خانوم خانوما🌷🌷و تبریک دیگه اینکه خردادی هستی😍 ماه تولدت مثل منه

قربونت برم مهربونم😘مرسی فدات شم من🩵🩵

ای جانننن 

شما چندمییییییی؟؟؟اگ گذشته پساپس مبارک اگرم هنوز نیومده پیشاپیش مبارکتون باشهههه🥰😍😍و سالی پر از حس شادی کنار خانواده

قربونت برم مهربونم😘مرسی فدات شم من🩵🩵ای جانننن شما چندمییییییی؟؟؟اگ گذشته پساپس مبارک اگرم هنوز نی ...

مرسی گلم

من ششم خرداد بودم

بهمچنین عزیزم بهترینها پیش روت 🌻🌻🌼🌼😚😚

برایِ متولدینِ خرداد ؛خردادی ها ظاهرا مغرورند ،اما باطنا آدم هایی مهربان و دست و دل باز !میانِ تب و ...

دورت بگردم عزیزدلم مرسی فدات بشم من🫠❤️

چ متن قشنگیییییییی چقد حق 

چقد دلنشین🩵🩵🩵🩵❤️❤️❤️❤️🩷🩷🩷🩷