2777
2789
میتونی بگی چکار کرده؟

مشکلاتمون زیاده ولی کلی بگم من از خانواده ام دورم سالی یکبار نهایت دو بار میتونم برم بهشون سر بزنم یه خواهر مطلقه دارم که از وقتی بچه دار شدم قشنگ توی روم میگه امیدوارم پدر بچه هات بمیره با خودت دستت بشکنه نتونی بچتو بغل کنی و اینها وقتی بعد یکسال با بچه هام میرم خونشون نه جا بهم میده برای خواب نه برای ساکم و نه.... بدترین رفتار را باهام میکنه مادرمم منفعت طلبه میدونه من مسافرم بدردش نمیخورم شروع میکنه ازش دفاع کردن انقد با عشق و امید میرم خونشون دلم باز شه هر دفعه با کلی غم برمیگردم الانم دو سال پیش باهاشون قهر کردم مادرم بخاطر خواهرم باهام بدرفتاری کرد بعدم رفت تو کل فامیل آبروی منو برد و همه اسرار زندگیم را پخش فامیل کرد با منو یه خواهر دیگم قطع رابطه کردند خواهرم به اون خواهرمم خیلی حسادت میکرد و کلا ما را پا بر کرد از اون خونه هنوز قهریم و جلوی بچه هام و شوهرم خیلی خجالت میکشم الان شب عیدی همه میرن شهر خودشون من جایی ندارم برم خیلی دلم واسه بچه هام میسوزه که عید تنها باید تو غربت بمونن..... 

مشکلاتمون زیاده ولی کلی بگم من از خانواده ام دورم سالی یکبار نهایت دو بار میتونم برم بهشون سر بزنم ی ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم. درکت میکنم عزیزم. منم راه دورم. سعی کن یه مسافرت هرچند کوتاه بری برای عید که به خودتو بچه هات خوش بگذره 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مادر من ک تو این یکسال عقد پد منو دراورده

ما ازش خونه خریدیم بخشی از پول رو دادیم بخشی دیگش مونده هر روز اونو میکوبه تو سر منو شوهرم

صد تومن ازش قرض گرفتم هر روز میگه بده با این ی میلیون بهم بدهکاره به روی خودش نمیاره

پول خونه ای ک مازش خریدیم رو رفته یواشکی مغازه خریده بهم نمیگن هی میگه ی جا سرمایه گذاری کردم هی از سر و ته جهاز من میزنه خسته شدم دیگه واقعا بریدم

مامان بد هم وجود داره مامان منم تاحدودی میشه گف بده همه واهر برادرا اینو میدونیم ک خونواده خودشو بیشتر از بچه هاش دوس داره همش میخواد حرف خودش باشه بابام انقد دوسش داره ک بیشتر اختیار دست مامانمه الانم قهرکرده رفته خونه باباش توسن ۵۰سالگی بابام میگه ایندفعه دیگه کوتاه نمیام.وقتی تو خونس فقط دوس داره براش کار کنیم هرکاری هم بکنی بازم میگه کمه همیشه مارو باخواهرزادهاش مقایسه میکنه از دستش خسته شدم البته منم زبون دازم ولی بر اختلافا بخاطر رئیس بازیش پیش میاد

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت

سلام بچه ها به داااادم برسین

تو دو ماه اول زندگیمم مامانم خیلی شوهرمو دوست داره حتی بیشتر از من یه جوری که فکر کنم اگه منو بزنه هیچی بهش نمیگه اما مادر شوهرم برعکس اگه به شوخی به پسرش چیزی بگم منو میخوره... از هیچ طرفی من حمایت نمیشم 

الانم مامانم هی جلو شوهرم منو خراب میکنه مثلا امروز داشتیم با شوهرم شوخی میکردیم یهو مامانم برگشت گفت اگه بابات اینجا بود میزد تو دهنت این باعث شد کلا شوهرم رفتارش عوض شه و شوخیو به جدی تبدیل کنه و کلی دعوا راه بندازه تحت تاثیر حرف مامانم 

چیکار کنم؟؟؟

سلام بچه ها به داااادم برسین  تو دو ماه اول زندگیمم مامانم خیلی شوهرمو دوست داره حتی بیشتر از ...

عزیزم  درکت میکنم مامان منم اخلاقش اینجوری بود 

انقدر جلوی شوهرم حال منو گرفت که الان بعد از یه سال زندگی مشترک 

بعصی وقتا میگه مامانت واسه بچه هاش ارزش قایل نیست 

میگه اصلا مامانتون شماهارو دوس داره؟

تو روش جوابشو میدما 

ولی تو دلم بهش حق میدم

مادر من ک تو این یکسال عقد پد منو دراورده ما ازش خونه خریدیم بخشی از پول رو دادیم بخشی دیگش مونده ه ...

منم مثل تو تو دوران عقد هستم اتفاقا مادر منم برای خرید خونه 5 تومن کمک کرد اما بقول تو پدر من و دراورده دیگه..یکسره سرکوفت میزه که خانواده همسرت کاری نکردن همشو ما کردیم و همین باعث شده اجازه دخالت تو زندگیم و بخودش بده و یکسره نظر های خودش و تحمیل کنه..بماند که جلو شوهرم به من حرفای بد میزنه و به روی خودش هم نمیاره  

عزیزم  درکت میکنم مامان منم اخلاقش اینجوری بود  انقدر جلوی شوهرم حال منو گرفت که الان بعد ...

منم همیم هی سعی میکنم جلو شوهرم خانوادم و بالا ببرم اما خودش چشم داره و رفتاراشونو میبینه..جالبیش انجاست که پدر مادرم میگن تو مارو به شوهرت فروختی و هوای ما رو نداری..من دقیقا نمیفهمم منظورش ون چیه و باید چیکار کنم که نکردم...دیوانه شدم دیگه فقط خدا یه راهیجلو من بزاره  

مادر که بد نمیشه خانوم

چرا نمیشه ۸ ماهه باردارم هر روز با من دعواکرده یه بار مراعاتمو نکرده.همیشه نفرین میکنه فحش میده.شده برام بدتر از مادر شوهر.زندگیش فقط خواهرشه 

داریم همچین مادرایی

چرا نمیشه ۸ ماهه باردارم هر روز با من دعواکرده یه بار مراعاتمو نکرده.همیشه نفرین میکنه فحش میده.شده ...

بله حق با شماست. متاسفم. کاش متوجه کارشون بشن

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
پدر و مادر من تهمت هايى به من زدن و ميزنن كه... دل منم خيلى گرفته... اى كاش ميتونستم فقط يكيش ...

واقعا درکت میکنم خیلی سخته خیلی همش میگم کاش یه مادر خوب داشتم انقد ازم بدش نمیومد 

عزیزم چطور  ممکنه کسی با نیمه  وجودش  بد باشه ؟ یا بدشو بخواد

خوش به حالت که ندیدی

وقتی پسرش و نوه پسریش رو هزار برابر از دخترانش بیشتر دوست داشته باشه. اونم پسرو نوه ای که معتاد و خلافکارن. خوبم ممکن میشه بدشو بخواد. 

چون شما ندیدی دلیل نمیشه نباشه

2790
2778
2791
2779
2792