2777
2789
چون الان مدام ميبينيشون  و بيشتره وقتتو شايد ميخواي با غير از اونا بگذروني الان ازشون به دل گر ...

با وجود همه ى تهمت هاشون بارها تلاش كردم فراموش كنم و بيشتر بهشون محبت كنم و رابطه مون رو خوب كنم اما هيچكدوم از تلاش هام رو نديدن و نمى بينن.

همش بهم ميگن تو اضافى هستى،يا ميگن اى كاش معلول بودى.تهديدم ميكنن از خونه ميندازنم بيرون.اينا فقط بخش كوچكى بود كه ميتونستم بگم.

قلبم به درد مياد.بدترين از اينا رو بهم ميگن.انگيزه و اميدم رو گرفتن.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم ی بار تو پارک بودم تو برف وسرما دوتا بچه کوچیک بدون لباس دلم کباب شد گفتم برین خونه گف مامانم گفته برین میخام بخابم گفتم مم میبرمتون گفتن گفته خونه رو به هیچکی نشون نده اخ بمیرم یادشون افتادم دلم کباب شد ،،،،زنکه....حتما برنامه داشته

فقط خودتوخودتوخودت
عزیزم چطور  ممکنه کسی با نیمه  وجودش  بد باشه ؟ یا بدشو بخواد

به خاطر عدم آگاهی.به خاطر تربیت نادرست خود والدین. والدینی که سرشار از عقده و حقارت و مشکلات حل نشده کودکی هستن. ناخاسته پدر و مادر های مشکل داری میشن 

خدارو شکر که مادر خوبی داری 

اره واقعا . دور و اطراف دوستام فامیلام همه خوب بودن . نمیتونم تصور مثلا مادر بد چیکار میکنه که بده

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

من عاشق مادرم بودم. وقتی بچه دار شدم هم بیشتر بهش علاقه پیدا کردم و قدرشو دونستم ولی الان هیچ احساسی بهش ندارم واقعا نه دوستش دارم نه دلم براش تنگ میشه کاری باهام کرده که دشمن در حق دشمنش نمیکنه واگذارش میکنم به خدا 

همه مادرها خوب نیستند مادر من الان بزرگترین دشمن منه 

ی خاطره بگم از مامانم بچه بودم فوق العاده خیال پرداز وعاشق نونوایی رفتن،،،،تو برف با تیشرت پول برداشتم بدو بدو نونوایی،،،،زنا توصف منو لابلای خودشون میگرفتن ک گرم شم هرکی میگف مادرت کجاس چرا نیومده میگفتم توخونه لم داده منو شکنجه میده اگه نرم غذا نمیده خلاصه دل همه رو کباب کردم که دیدم مامانم با کاپشن وجوراب با چشم گریون داره میاد سمتم،،،،هول کردم ک ب اینا چی بگم اومد لباسامو تنم کردو فرستادم خونه وخودش واستاد توصف،،،،ببین چیا ازمن بهش گفتن،،،دیگه هم به روم نیاورد

فقط خودتوخودتوخودت

وای چه چیزایی وجود داره . ادم خبر نداشته باشه راحت تره انگار . همون که فکر کنی همه خوبن بهتره تا بدونی 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

هم پدر بد داریم هم مادر بد متاسفانه.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز