2777
2789
عنوان

کاش توخونه پولدار بشم😭😭😭

232 بازدید | 11 پست

مجردم و سی سالمه. از سرکار بیرون رفتن متنفرم😢 اصلا با روحیم سازگار نیست. بااینکه مدرک ارشد دارم.

نفرت دارم از کار بیرون و توی اداره و شرکتو..و دوس ندارم با مردم در ارتباط باشه کارم. درونگرام. دلم میخواد توی خونه و اینترنتی درآمد خوب داشته باشم

که نخوام برم بیرون سرکار. تا الان فریلنسری کار کردم و یه درآمد ناچیزی داشتم . نمیتونم کارمو بگم ولی یه کار فریلنسری دیگه میخوام انجام بدم که ممکنه درامدش خوب باشه فقط یک سال زمان میخواد اونم با تلاش...

خانوادمم هی بهم فشار میارن که آزمون استخدامی بده و برو سرکار ولی اصلا نمیتونم درس بخونم و متنفرم از این شغل ها

کاش این کار فریلنسری درآمد خوبی برام داشته باشه که دیگه نیاز نباشه برم سرکار و دیگه خانوادمم ببینن این کار درآمد داره دیگه بیخیال سرکوفت زدن و فشار اوردن بشن

ازدواج هم نمیخوام بکنم. فقط این کار جواب بده هم نخوام برم بیرون سرکار هم ازدواج نکنم دیگه هیچی نمیخوام😭😭😭😭 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم فشار خانواده به خاطر اینه که به تنهایی احتیاج دارن یه تایمی خونه نباشی همه پدر مادرا دوست دارن دیگه از یه سنی به بعد بچه هاشون هی دائم کنارشون نباشن سر و سامون بگیرن

عزتی که در هیچ است در کم نیست

این همه زحمت کشیدی درس خوندی سر یه حس مسخره نابودش نکن درونگرایی و برونگرایی دست ماست یکم میتونیم تغییرش بدیم. با کار کردن بیرون برات بیمه و وسوابق هم رد میشه. سعی کن حداقل بری کارهای که بخش اداری هست اراب رجوع نباشه ادم زیاد نبینیی.

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

هرکه طاووس خواهد…اره عزیزم 

منم میلیونی از آنلاین شاپم درامد دارم شاید 

ولی هرجا هرکاری از دستم برمیاد میکنم 

برنامه نویس هستم تو شرکت خصوصی کار میکنم مدرس نرم افزار سخت افزار هستم آنلاین شاپ دارم ازدواج کردم خونه زندگیم دارم تازه درسمم دارم میخونم تفریحمم سر جاشه 

نمیشه که چون من درونگرام میشینم تو خونه منتظرم پول خودش بیاد 

هرکه طاووس خواهد…اره عزیزم منم میلیونی از آنلاین شاپم درامد دارم شاید ولی هرجا هرکاری از دستم برمیاد ...

ماشاالله چقدر فعالین ....من کمر درد شدید دارم ...دنبال کارم هستم ولی نمیتونم هرکاری برم 

ماشاالله چقدر فعالین ....من کمر درد شدید دارم ...دنبال کارم هستم ولی نمیتونم هرکاری برم

باید فعال باشی عزیزم 

چرا منم میتونستم مثل خیلی زنا پامو بندازم رو پام البته اون دسته افرادی که شرایط کار کردن دارنو نمیکنن ها 

ولی ببخشید من نمیتونم منتظر بمونم چشم به دست پسر مردم باشه که 

شوهرمم وعضش خوبه ولی وجودم نمیکشه منتظر بمونم به پسر مردم آویزون شم 

یه دعوایی چیزی بشه تو خرج روزانم بمونم 

یا چمیدونم آرزو به دل خیلی چیزا بمونم 

شمام از لحاظ فیزیکی مشکل داری اصلا ایرادی نداره شغلی پیدا کن که کمترین نیاز فیزیکی رو داشته باشه 

حتی شده چندتا شیفت مختلف باشه 

حتما که نباید روزانه یجا کار کنی 

میتونی شیفتی چند جا بری که با شرایطت سازگار باشه

باید فعال باشی عزیزم چرا منم میتونستم مثل خیلی زنا پامو بندازم رو پام البته اون دسته افرادی که شرایط ...

میدونی عزیزم من این کمر درد به خاطر کارهایی که قبلا کردم و فشاری که به بدنم اوردم باعث شده ...از این کارهای اینترنتی تبلیغاتی تو خونه میکردم متاسفانه گوشیم خراب شد ...

خیلی دلم میخواد خرجمو خودم دربیارم و منت خانواده سرم نباشه ..