2777
2789
عنوان

درمان سنگ کلیه🪨

92 بازدید | 4 پست

عرق خارخاسک با عرق خارشتر

هر شب یه لیوان مخلوطی ازین دو

بذارید تو کابینت نه تو یخچال که سرد نشه

مسکن هم هست...آب یخ هم نخورید

روغن سیاهدانه بزنید به جای کلیه ها و با پارچه ببندید

خربزه مشهدی خیلی بخورید...آرام آرام بخورید

مسکن عالی عالی عالی...دفع کننده هم هست

دیگه عرضم به خدمتتون که دوسین هم خوبه

شبی سه قاشق مربا خوری...اگه درد داشت شبی چهار قاشق

سلامت باشید🙂

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

اینا همش چزته با عرض احترام

درمانش فقط‌همون زرد رنگس

دادم به داییم دو روزه خوب شد بدون هزینه دکتر عشق کرد

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

اینا همش چزته با عرض احترامدرمانش فقط‌همون زرد رنگسدادم به داییم دو روزه خوب شد بدون هزینه دکتر عشق ...

خربزه؟

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خربزه؟

نه یه چیزه که از دیدگاه شما حرومه اسمشو نمیارم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

نه یه چیزه که از دیدگاه شما حرومه اسمشو نمیارم

بله چیزهای حرام هم منفعتی دارن

البته ضرراش بیشتره