2821
2789

یک از فامیل هامون لکنت زبان گرفت 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آخی یاد خودم افتادم

تو چشام زل زده بود گفت بخدا فلان فلان

قسم خدا رو خورد خاک بر سر😑

من ساده هم باور

ولی بعد که فهمیدم هر چی فحش بود نثارش کردم

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

آخی یاد خودم افتادمتو چشام زل زده بود گفت بخدا فلان فلانقسم خدا رو خورد خاک بر سر😑من ساده هم باورول ...

تو چیکار کردی بعدش ،انتقام نگرفتی یا در حق

دخترم دنیام❤️
تو چیکار کردی بعدش ،انتقام نگرفتی یا در حق

انتقام بدی گرفتم ازش

ولی گاهی پشیمون میشم از کارم

کاری کردم تا آخر عمرش تاوان اون یه دروغشو بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

انتقام بدی گرفتم ازشولی گاهی پشیمون میشم از کارمکاری کردم تا آخر عمرش تاوان اون یه دروغشو بده

کار خوبی کردی

بازم به دل و جرئتت آفرین

دخترم دنیام❤️
کار خوبی کردیبازم به دل و جرئتت آفرین

آدم عذاب وجدان میگیره بعدش 🤕

چون مثل اونا ذاتش کثیف نیست

فقط در لحظه همچین تصمیمی رو سر عصبانیت میگیری بعدش پشیمون میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آدم عذاب وجدان میگیره بعدش 🤕چون مثل اونا ذاتش کثیف نیستفقط در لحظه همچین تصمیمی رو سر عصبانیت میگیر ...

نه اگر واقعاً اذیت شدع باشی 

چیزی نیست در برابرش 

دخترم دنیام❤️