2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شخصیت انیمیشنیه

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

من اولین بار از دخترم ۴ ساله ام شنیدم رفتم سرچ کردم دیدم   حالا هم گیر داده تم تولدم باید کرومی باشه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
من اولین بار از دخترم ۴ ساله ام شنیدم رفتم سرچ کردم دیدم حالا هم گیر داده تم تولدم باید کرومی باشه

عزیزمم😂❤

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

اصلا خوشم نمیاد علایم شیطان پرستی داره الان متاسفانه رو لباس همه هست

وا

کی گفته😐💔

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨

اصلا خوشم نمیاد علایم شیطان پرستی داره الان متاسفانه رو لباس همه هست

فعککک نکنم

من خودم تاحالا ندیدم ولی زیاد شنیدم