2777
2789
عنوان

چرا من با وجودیکه خوشگل نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 85 پست

من برعکس شما همه ملاکای زیبایی و دارم و خوشگلم قد بلند دماغ کوچیک پوست سفید و موی بور چشمای درشت صورت و اندام پر

ولی همممه از من بدشون میاد🤣خیلی آروم و کم حرف و خجالتی ام 

شاید فکر‌میکنن ازونام که خودمو چس میکنم و میگیرم واسه همین بدشون میاد؟؟؟؟شاید فکر‌میکنن از خود مچکرم 

من خودم گلم کود بیارین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چجوری؟🧐

یعنی با دیدنم المشون بلند میشه نگاهشون هیز و حال به هم زن میشه هی میخوان بهم نزدیک بشن یا دست بزنن

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
من برعکس شما همه ملاکای زیبایی و دارم و خوشگلم قد بلند دماغ کوچیک پوست سفید و موی بور چشمای درشت صور ...

و احتمالا خودشیفته و اخلاقت هم گنده ببخشید نمونه ش دیدم دخترداییم قدش ۱۷۲ خوشگل لوند اینقدر نازه ولی به خاطر خودشیفتگی شوهرش طلاقش داد و الان افسرده شده و قرص میخوره 

یعنی با دیدنم المشون بلند میشه نگاهشون هیز و حال به هم زن میشه هی میخوان بهم نزدیک بشن یا دست بزنن

تعف بهشون عنترا☹️ حتما جذابی ولی

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

میدونی مهربونم مودبم صدام هم قشنگه همه بهم بارها گفتن چادریم ولی ساده و مرتبم ولی خب خودم میدونم زیب ...

اشتباهت اینه زیبایی رو در یک استاندارد خاص چهره میبینی زیبایی مجموعه همه اینهاست 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 25 دقیقه پیش
2791
2779
2792