2777
2789
عنوان

چطوری سلیطه باشیم خانوما

204 بازدید | 15 پست

نه سلیطه های ادایی برای جلب توجه ❌️

من عاشق اون دسته از خانم هایی هستم بدن تو پر خال لب دارن النگو دستشونه یجوری محکم خط و نشون میکشن که شوهرشون خیس میکنه خودشو چطوری اینقدر سر زبون دارین؟ نه فقط برای شوهر چون خودم مجردم اینکه حتی اگه یجا حقشون خورده بشه دفاع میکنن یا مثلا یکی یچی بگه با لبخند پارشون میکنن اینا هم مهربونن هم ببین ماهن ماه 

نه این دخترای امروزی نازک نارنجی تا یچی میشه گریه میکنن زانو غم بغل میگیرن اه همش تایپیک میزارن آی مادرشوهرم اینو گفت ناراحت شدم ای شوهرم اینو گفت ناراحت شدم ای اینطوری نگام کرد ناراحت شدم

حالا شوهره مثلا میگه تو بهشون برمیخوره سر کوچیکترین مسئله این چیزا اخه حرف زدن داره؟

شرط اول هیچوقت تو خودت نریز

شرط دوم اصلا مراعات نکن و برات مهم نباشه که طرف ناراحت میشه یا نه، اگه کاری کرد حتما به روش بیار و تا به نتیجه نرسیدین بیخیال نشو

خجالتی نبودن یکی از نکات خیلی مهمه

درضمن اولش خیلی خجالت میکشی اما بدون تو، توسری خور نیستی چند بار که انجام بدی عادی میشه

اگه اولویتت خودت، شخصیتت، ارزشت نباشه همیشه کوتاه میای تو بحثا

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقتا نمیخام از خودم بگم بقیه میگن که عصبانی میشم سلیطه میشم ولی خب دست خود آدم نیست موقع عصبانیت اون روی آدم بالا میاد 

ولی خودمم خیلی دوست دارم عین اون خانوم که توصیف کردی بشم

پررو باش

با هیشکی رو در وایسی نداشته باش حرفتو رک بزن شده امر و نهی کن دستور بده

فقطم ب فکر خودت باش ملاحظه ی هیچی و هیچ کس رو نکن

از دعوا و بلند کردن صداتم نترس دست پیش بگیر همیشع

خوابگاه یه سلیطه ی واقعی ساخت ازم😂🤌🏻

باید تو ذاتت باشه و شوهرت جنبه زور شنیدن داشته باشه و الا زندگی میشه جهنم

نه نه اونجا باید سیاست کلام داشته باشی من خوب از مامانم یاد گرفتم باید با پنبه سر ببری اروم شمرده قشنگ تو مشتت بگیری با صبر بعد دیگه وقتی میبینه کارت درسته شوهرت دیگه باهات مخالفت نمیکنه

این بیشتر ذاتیه تا بدست آوردن...یکم با تمرین میتونی بهتر شی ولی اگه خودت اینجوری نباشی هیچوقت نمیتون ...

یسری هارو دیده بودم ببین ادا میومدن صدا میدادن هوا وایی وقتی نگاه میکردم دختره الکی صداشو میبرد بالا جلب توجه کنه اصلا ی وعضی با اون صدای نکره لاغر مردنیش مسخره نمیکنم ولی ادم وقتی صدا میبره بالا که حرف حساب داشنه باشه نه که فحاشی کنه این سلیطه بودن نیست

پررو باشبا هیشکی رو در وایسی نداشته باش حرفتو رک بزن شده امر و نهی کن دستور بدهفقطم ب فکر خودت باش م ...

سلیطه نه واسه کارای الکی اونجا که یکی میخواد حقتو بخوره واییی من ی مامان سلیطه دارم وقتی دهن باز میکنه من بیشتر عاشقش میشم😂😂

حقیقتا نمیخام از خودم بگم بقیه میگن که عصبانی میشم سلیطه میشم ولی خب دست خود آدم نیست موقع عصبانیت ا ...

روی ادمو بالا میارن خودشون بعد میگن وا چرا عصبی میشی