2777
2789
عنوان

بیاین براتون فا ل بگیرمممم

184 بازدید | 34 پست

عزیزان فقط ده نفر اولی رو امروز میگیرم بقیه بمونه روز دیگهه

نیتتونم اکه دوست داریو بگید

در اخر لطفاااا دعا کنید حالم خوب شه خیلی حالم بدهه

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی من باردارم؟جنسیت؟اسمم ستاره. 30سال 

ان شالله خوب بشی هرچه زودتر. خدا کمکت کنه

واون مالی که منتظرشیم دست شوهرم بهروز میاد؟کی میاد امسال

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

من

مدتهاست زندگیت دچار رکود و خمودگی شده است و منتظری تا کسی مشکل تو را حل کند. بدان که این مشکل به دست هیچ کس جز خودت حل نخواهد شد. از این تنبلی و بی تفاوتی دست بردار و با تلاشی وسیع، تحولی در زندگی خود ایجاد کن تا به آنچه آرزویش را داری برسی. به ارزش وجود خود پی ببر که تو خود طبیب درد خودی.متاسفانه با کسانی رو در رو می باشید که حلیه گر و نیرنگ باز هستند. شما طالب یکرنگی و یک گامی هستید. در حالی که همه مردم یکسان نمی باشند. آنان نیز حق دارند زیرا قبلاً به وسیله افرادی ناجنس و بد ذات دچار مشکل شده اند. پس باید چنین عمل کنند. بنابراین کارهای آنان نباید شما را ناراحت سازد زیرا آدم مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید می ترسد

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

مدتهاست زندگیت دچار رکود و خمودگی شده است و منتظری تا کسی مشکل تو را حل کند. بدان که این مشکل به دست ...

من لطفا خیلی نیاز دارم 

چه سکوتی دنیا رو فرا میگرفت اگر آدمها به اندازه صداقتشان سخن میگفتند 

من

این نیت بسیار بسیار خوب ولی اگر بیش اندازه فکر، اندیشه و فعالیت شما را به خود مشغول کند، زیان آور است. زیرا باید بدانی که اساس هر چیز خواستن است. یعنی خواستن توانستن است بخواه تا بیابی.

خیلی درست ممنون عزیزم

مرسی عزیزم فقط دعا کن حالم خوب شه 💝

مدتهاست زندگیت دچار رکود و خمودگی شده است و منتظری تا کسی مشکل تو را حل کند. بدان که این مشکل به دست ...

عزیزدلم برای من بگیر پسره هدایت رفت ازدواج کردم همش شکست خورده م ونارحتم میگم اون خوشبخت وخوشحال شد کاش نشه.کاش بمن برگرده