2777
2789
دمت گرم 🤩

اول برنج و لپه رو مپزی بعد لپه و برنجو همراه با گوشت و پیاز چرخ میکنی بعد ادویه، فلفل، زردچوبه، نمکو به همراه تخم مرغ قاطی میکنی

بعد ی پیازو نگینی خورد کن سرخ کن باز همون ادویه هایی که بالا گفتم و با رب بزن و اب بریز یکم که غلیظ شد کوفته هارو بنداز توش بپزه

اگرم شل شد ارد نخورد چی قاطیش کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول برنج و لپه رو مپزی بعد لپه و برنجو همراه با گوشت و پیاز چرخ میکنی بعد ادویه، فلفل، زردچوبه، نمکو ...

این بوی زهم تخم مرغ نمیده ؟ من همسرم و بچه هام رو بوی تخم مرغ خیلی حساسن ،یا اینکه میشه تخم مرغشو حذف کنم ارد بزنم ؟

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
عه سخته واقعا اراده منم ضعیف شده حالا ازامروز بسم الله گرفتم کالری شماری کردم

منم چندروز میگم‌ازامروز فردا باز نهار درست میکنم میشینم چشم بسته میخورم امروز ماهی یه دونه بزرگ ونصفی شکم پر من خوردم بگو نمیترکی دیروز واسه بچه هام شوهرم هرکدوم یه سیخ کباب تابه ای واسه خودم سه تا تازه ازاوناهم اضاف اومد خوردم همسرم میگه اگه سختته نمیتونی رژیم بگیری ما نون ماست میخوریم تا تو رژیم بگیری 

منم چندروز میگم‌ازامروز فردا باز نهار درست میکنم میشینم چشم بسته میخورم امروز ماهی یه دونه بزرگ ونصف ...

من شوهرم امروزبهم گفت خانوم بدداری پیش میری ها اینقدررررربهم برخورد زدم کالری شماری😐😐

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!
من شوهرم امروزبهم گفت خانوم بدداری پیش میری ها اینقدررررربهم برخورد زدم کالری شماری😐😐

منم‌حقیقتش ازاین حرفا میزنه ناراحت میشم بعدش میگه واسه خودت میگم‌کبدت چرب شده وگرنه چاقی خیلی بهت میاد

منم‌حقیقتش ازاین حرفا میزنه ناراحت میشم بعدش میگه واسه خودت میگم‌کبدت چرب شده وگرنه چاقی خیلی بهت می ...

ولی درواقع راست میگن به ضررمونه

اره متاسفانه خیلی بی ارادم البته خیلی هم تنهام شهرغریبم فقط میخورم میخوابم حوصله هیچ جا رفتن ندارم

برنامه زیره رونصیب کن باهاش بسم الله بگو شروع کن ببین تویه ماا چقدکم میکنی