2777
2789
عنوان

عشقم پیام میده جوابش رو بدم یا نه

122 بازدید | 4 پست

راستش ما ۵ ساله همو می‌شناسیم ولی ۲ سال پیش گفت که فعلا نمیتونیم باهم حرف بزنیم و باید از هم فاصله بگیریم تا شرایطش جور شه و بگرده و...

بعد ایشون پارسال تابستون یهو سر و کلش پیدا شد و تو کانال تلگرامم عضو شد لینک کانال رو توی بیوم گذاشته بودم بعد شروع کرد تو ناشناس پیام دادن اولش نادیدش گرفتم ببینم چیکار میخواد بکنه یه مدت گذشت دیدم نمیخواد بگه کیه خودم بهش گفتم کی هستی و اولش انکار می‌کرد ولی خب بعدش گفت آره منم و بهش گفتم بهم پیام نده تو که برات مهم نیست که یهو دیدم کل پروفایلام رو تو این دوسال ذخیره داشته و برام فرستاد یه خورده هم باهم حرف زدیم ولی خب باز دیگه قرار شد فعلا باهم حرف نزنیم ولی تو کانالم هست همیشه پستام رو لایک میکنه تا اینکه یه بار کامنتای کانال رو باز کردم پیام داد چند بار و من جوابش رو ندادم خودش فهمید پاک کرد پیاماش رو الان باز پیام داده نمیدونم چیکارش کنم؟ بهش بگم میدونم کیه؟ یا خودش میدونه من میدونم کیه؟ از قصد پیام میده؟ چیکارش کنممم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف زدم باز همون حرفا رو میزنه که صبر کن...ولی باز اینجوری پیام میده نمیدونم چیکارش کنم

بگو هر موقع خواستی پیام بدی با شماره خودت مستقیم پیام بده ،خوشم نمیاد اینجوری مثل آدمای ضعیف از اینور اونور درمیای