2777
2789

شما بخواید سفر برید برای اینکه کی و کجا برید نظر بچه هاتونم مد نظر میگیرید عایا. پسرم ازمون هاش تمام شده میگه بریم سفر فلان شهر. من و همسرمم میگیم شهر زیارتیه فقط زیارتش خوبه و نهایتا بازارش. بریم اصفهان تاحالا نرفتیم. اونقدر گاهی هم توی سفر بد قلقی و بدخلقی میکنن میگن مثلا فلان جا نمیریم. نمیدونم بریم شهری ک پسرم میگه یا اصفهان تاحالا نرفتیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصولا تا خونه پدر هستند، نظر پدر و مادر باید اعمال بشه.

اگر میشه که هر دوش رو بروید که چه بهتر

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اصولا تا خونه پدر هستند، نظر پدر و مادر باید اعمال بشه.اگر میشه که هر دوش رو بروید که چه بهتر

تازه میگه من شنبه کار دارم . یکشنبه بریم سفر . تا جمعه هم باید برگردیم چون مدرسه میره. این چجور میافرتیه

تازه میگه من شنبه کار دارم . یکشنبه بریم سفر . تا جمعه هم باید برگردیم چون مدرسه میره. این چجور میاف ...

حالا اینو باهاش کنار بیایید دیگه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

ابجی اگه با سفر شمال ،بقول معروف حال میکنید یه پیشنهاد دارم ،برید ساری ،فرح اباد،جاده پلاژ ،مجتمع تفریحی مراکز دولتی هست که بعضی وقت ها خصوصی هم میدن ،بزا راه اهن که حتما میدن ،این مجتمع ها جای دنج و امن و زیبایی هست ،درسته هذینه پلاژ ساید یکم بالا بیفته ولی پلاژهای لب دریا بی نظیری دارن ،

من صدف که برا جهاد هست رفتم ،برا وزارت کشور ،وزارت خارجه،راه اهن ،رفتم همشون عالی بودن ،البته الان ۳  سال میشه دستم خالیه نرفتیم ،

بحر حال انشالله هر کجا میرید بهتون خوش بگزره ابجی گلم ،خدا انشالله اقا پسر گلتون رو حفظ کنه براتون من تو این تایپیک متوجه شدم فرزندتون پسر هست ،تو سن حساسی هم هست خیلی مراقب دوستانی که باهاش رفت و امد داره باشید ،خیلی خیلی مهم هست این موضوع،

انشا الله که همیشه شاد و خوشبخت باشید 

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

ابجی اگه با سفر شمال ،بقول معروف حال میکنید یه پیشنهاد دارم ،برید ساری ،فرح اباد،جاده پلاژ ،مجتمع تف ...

سلام بزرگوار ممنونم از راهنماییتون . خدا همه بچه ها رو عاقبت بخیر کنه

2790
2778
2791
2779
2792