2777
2789
عنوان

خواب عشق قدیمیم که متاهل رو دیدم

110 بازدید | 16 پست

خیلی اومد جلو و خانواده من با بی رحمی پسش زدن خیلی میخواستیم همو ولی قسمت هم نشدیم جونمون می‌رفت برا هم دوست عموم بود هر وقتم میرم شهرمون میبینمش

ازدواج کرد 

بعد سه سال

عید آمد پیام داد بهم که ترو بهم ندادن من خانوادت نمیبخشم در حقم بدی کردن 

اگه ترو داشتم از این خراب شده میرفتم «شهرستان مون»

دارم جدا میشن از زنم و ....

منم نوشتم که پیام نده و عذاب وجدان دارم اون زن اهش بگیره که چرا باهات هم صحبت شدم و آرزو خوشبختی کردم براش و بلاک 

بعد از اون چندبار به خطم زنگ زد من عوض نکرده بودم بلاکش کردم دوباره ریکوئست داد و بازم بلاک تموم شد رفت

من دوباره دیشب خوابش و دیدم یه خواب طولانی و اعصابم بهم ریخته اه💔😭

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
خودت مجردی؟

اره عزیزم 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم

ببین حرفاشو باور نکن عاشق بود نمیرفت زن بگیره فقط میخواد ناکامی هاشو جبران کنه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

حالا واقعا طلاق داد؟

تو کشمکش ان ولی برام مهم نیست وقتی مجرد بود خانوادم نزاشتن حال که..

ببین حرفاشو باور نکن عاشق بود نمیرفت زن بگیره فقط میخواد ناکامی هاشو جبران کنه

اون که اصلا مهم نیست برام یاد گذشته ام افتادم 

ولی خیلی خودشو خار کرد از حسش و باهم بودنمون مطمعن بودم سه چهار بار اومد و خانوادم..

مجردی اگه جدا شد اومد جلو بهش فکر کنتا وقتی متاهله نذار نزدیکت شه گناه داره و نباید عامل جداییشون تو ...

نه نه اصلاا نمیخام هیچوقت بیاد 

فقط یادش افتادم دوباره

اون که اصلا مهم نیست برام یاد گذشته ام افتادم ولی خیلی خودشو خار کرد از حسش و باهم بودنمون مطمعن بود ...

درسته

ولی تا شما مجرد بودی , نباید رها می‌کرد. باید امیدوار به وصلت می‌موند. اما رفته پی زندگیش اون موقع، الان فیلش یاد هندستون افتاده...

نه نه اصلاا نمیخام هیچوقت بیاد فقط یادش افتادم دوباره

خب کلا ارتباطو قطع کن 

زنش گناهی نداشته و بی خبر از یه عشق قدیمی اومده تو زندگیش خودتو قاطی نکن که بعدا عذاب وجدان نگیری

خب کلا ارتباطو قطع کن زنش گناهی نداشته و بی خبر از یه عشق قدیمی اومده تو زندگیش خودتو قاطی نکن که بع ...

عزیزم من اصلا ارتباطی ندارم کلا بلاکه میگم فقط خوابش رو دیدم همین

بزار هر وقت طلاق گرفت انوقت دوباره باهم ارتباط بگیرید 

فقط از الان جلو نرو 

شاید یه درصد زندگیش درست شد 

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بزار هر وقت طلاق گرفت انوقت دوباره باهم ارتباط بگیرید فقط از الان جلو نرو شاید یه درصد زندگیش درست ش ...

نه اصلا هیچوقت دلم نمیخاد حتی ببینمش اصلا ارتباط چی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز