میخوام خودکشی کنم از بچگی فقط کتک تحقیر تجاوز بهم شد بایه ادم اشتباه ازدواج کردم الکی باهام قهر میکنه الانم رفتم خوراکی خریدم به شوهرمم تعارف کردم بهم گفت بخدا عین سرطانی خدا نمیکشم از دستت راحت شم من فقط میخواستم خوراکی بخوریم باهم از صبح تا الانم خودم تنها بودم اینقد من بدم ؟؟ 🥲 فکرنکنین دیونم بخاطر این حرف میخوام خودکشی کنم نه واقعا بریدم و خستم از خودم و همه ادما ۲۱ سالمه و تمام مشاوره و تراپی هارو رفتم ولی مشکل از من نیست منم دوستداشتم زندگی کنم ولی نزاشتن
عزیزم میتونی توخونه و با گوشی کار کنی هم سرت گرم میشه و روحیه ت عوض میشه و هم منبع درآمدی میشه برات
مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه
تو چرا میذاری بقیه زندگیت رو خراب کنن. تو تنها کسی هستی که میتونی از خودت مراقبت کنی. انتظاراتتو از بقیه قطع کن. به جای اینکه انتظار داشته باشی باهات خوش رفتاری کنن از خودت انتظار داشته باش که جوری بنشونیشون سر جاش که مجبور بشن خوب رفتار کنن. بعدشم تو فقط ۲۱ سالته. خودکشی چیه. آدمایی که ازارت میدن رو از زندگیت بیرون کن. خودت رو جمع کن و انقدر ضعیف نباش. تو باید قدرتمند به نظر بیای. اونوقت همه درحد مرگ بهت احتراممیذارن و با کمال میل همه کار برات میکنن