2821
2789
عنوان

کسب درآمد

69 بازدید | 7 پست

ی کسب درآمد خوب  ولی خب موقت

ا هیچی بهتره 

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

خوبیش بستگی به جدیت و تلاش و فعالیت خودتون داره

من میتونم بهتون معرفی کنم هم پاره وقته هم تو‌خونه و با گوشی میتونید انجام بدید

اگه مایل بودین جزئیاتش رو بدونین میتونید بگید من از یه کارآفرین که یازده ساله تو این کار هستن براتون وقت معارفه کار میگیرم که بهتون توضیح بده کار رو

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شرکت های ام ان دی یا لدورا یا مثل اینا هست؟

شرکت پارس نیوشانیک 

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

فروش چه محصولیه

جزییاتش زیاده 

برای همین گفتم اگه مایلید براتون وقت معارفه کار بگیرم خودشون کامل براتون توضیح میدن

شرکت های ام ان دی یا لدورا یا مثل اینا هست؟

نه عزیزم

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

2824
2823
2791
2779
2792