2777
2789
عنوان

نمی‌دونستم چی بگم

91 بازدید | 12 پست

با دوست پسرمو رفیقشو دوست دختر رفیقش رفته بودیم کافه بعد دوست پسرم یه ساعت خریده بود چند تا ام داشت از قبل ی اپل واچم چشمشو گرفته بود گفت میخام برم بخرمش ولی پول ندارم شاید قرض کنم دیدم دوست دختر رفیقش که دوست پسر من زیاد باش بگو بخند داره به من گفت ببین خاعر این مرد زندگی ازش در نمیاد از من گفتن بود
منم جلو اونا بوسش کردم دوست پسرمو نمی‌دونستم چی بگم ب دختره 

اه 

چقدر قشنگ🥺🥺🥺

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امضات منو همزمان یاد حبیب و علی عشق ابدی انداخت ^_^

حقیقت رو نوشتم🥺🥺🥺

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

همیشه توی تاپیکای احساساتی می‌بینمت😂😂

با اینکه پسرم و همه میگن اینقدر رمانتیک نباش

اما حدستون درسته به شدت احساساتیم🥺🥺🥺

منم همینطور ولی هیچوقت بروز نکردم

شما خانمی؟؟