2821
2789
عنوان

درباره زندگی

314 بازدید | 25 پست

شما هم مثل من اینجوری شدین

با خودم فکر کردنی میگم یادمه بچه بودم دوست داشتم بزرگ بشم الان که بزرگ شدم چیشده

به بابا مامانم نگاه میکنم میگم قراره خانوادم پیر بشن

میگم قراره دندونامون بریزه 

قراده خودمم پیر بشم

اصلا چرا به دنیا اومدیم

یه لحظه به خودم میام میگن من کیم چرا اینجام 

میگم اگه قرار بود پیر بشیم بمیریم چرا به دنیا اومدیم

و خیلی چیزای دیگه.... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سخت نگیر 

این خانوم جوان ک فوت شده شاید قبلش داشته فکر میکرده ی ساعت دیگه برسم خونه و لباسمو در بیارم چایی بریزم بخورم برم تو گوشی 

ولی نمیدوست چند روز تک و تنها قراره تو بیابون بمونه 

هممون میریم 

منم چند دیقه پیش داشتم میگفتم بزار برم حموم بعدازظهر میرم بیرون شاید آخرین بیرون رفتنم باشه

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

سخت نگیر این خانوم جوان ک فوت شده شاید قبلش داشته فکر میکرده ی ساعت دیگه برسم خونه و لباسمو در بیارم ...

دقیقا 

ولی خیلی به زندگی حس بدی پیدا کردم

البته بعد این حس به پیشرفت فکر میکنم

مثلا میخوام آرایشگاه بزنم، درس بخونم، وام بگیرم خونه بگیرم.... 

منم که افسردگی گرفتم .‌

گذشتم افتضاح بود‌ الانم در افسردگی و..... آیندمم که هیچی .

نه هدفی نه انگیزه ای نه هیچی . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

هر آدمی یه ماموریتی تو این دنیا داره،شروع کن خودشناسی کن کم کم متوجه مسیر زندگی و رسالتت میشی

آفرین هیچ وقت به این فکر نکرده بودم ،من به دنیا اومدم مادر یچه هام باشم ،بچه هایی که از طرف خدا اومدن ،وظیفه من رسیدگی به اوناست ،خدمت به پدر و مادرم همسرم ،رسالت من عشق ورزیدن محبت کردنه

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز