2777
2789
عنوان

باز دوباره چی شده 🤦

345 بازدید | 13 پست

♦️دو دختر تکواندوکار ناپدید شدند

🔹«یسنا شه گلی» و «سارا اقبال شاه» دو تکواندوکار نوجوان که برای حضور در تمرینات تکواندو منزل را ترک کرده بودند، با وجود گذشت چند روز هنوز به منزل برنگشته‌اند و کسی از آنها اطلاعی ندارد.

🔹براساس اطلاعات خبرنگار مهر، این دو تکواندوکار نوجوان روز پنجشنبه برای انجام تمرین منزل را ترک کرده‌اند اما پس از آن مربیان و اعضای خانواده از آنها بی‌اطلاع بودند.

🔹فدراسیون تکواندو نیز پس از در جریان قرار گرفتن این ماجرا پیگیری های لازم را انجام داده است اما هنوز خبری از این دو دختر ورزشکار نشده‌است.

‏━━━◈❖✿❖◈━━━

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر شادمهر هستم.

آره منم یجا خوندم نمیدونم درسته یا نه

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

منم همسره معینم.منم خوندم

شوهرم تاپجیک رو زده

لطفا تو هم زیر تاپیکای شوهرت پست بزار😂

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

همسر شادمهر هستم.آره منم یجا خوندم نمیدونم درسته یا نه

😂

بله متاسفانه درسته .

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

کو؟😒😏

منظورت شوهررمه؟ شوهر من کی این جاس داره به مردم جواب میده

شوهر تو فک کنم هنوز وارد نی نی سایت نشده🤣☹