2777
2789
عنوان

روکش دندونم دراومد😔

113 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها کسی تجربه داره ، من یه سال پیش دوتا دندونمو روکش کردم الان داشتم شکلات میخوردم روش دراومد خداروشکر قورتش ندادم و متوجه شدم زود الان داخل اون روکشه کاملا سیاه شده پستی هم که گذاشته بود اونام سیاه و ترسناک شدن میترسم اعفونت کنه الان چی میشه ؟؟ باید دوباره روکش کنم یا چی میشه ؟ دستتم خالیه توی این موقعیت😔

برو همون  دکتری  که روکش کرده اگه عفونت  نباشه  و عصب کشی هم که قبلا کرده باشی  بازم  برات چسپ میزنه  هزینه فک نکنم  داشته باشه  زیاد

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره تجربه داشتم 

سریع برو همونجا که برات روکش درست کردن یا یه دکتر دیگه دوباره برات چسب میزنن 

اگه دیر بری دیگه نمیشه 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

ببر ۵۰۰ میگیرن سیمان میزنن میچسبونن

سیمان🤣🤣🤣🤣خدانکشتت..کلا دندون که یبار چیزی بشه دیگه دندون نمیشه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

از من هزینه نگرفت روکش رو دوباره چسب زد گذاشت رو دندونم 

فقط باید سریع بری 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

میترسم بچه ها خیلی سیاه شده توش داغونه همینطور دندون خودم الانم امتحاناتمه واقعا داغون شدم این وضعیت از یه طرف فشار امتحان از یه طرف چند وقت قبل هم فهمیدم کیست اندومتریوما دارم ، پلکم هم میپره 😔 نمیدونم چرا موقع امتحانات هرچی بدبختی هست سرمن آوار میشه و نمیتونم یا ارامش روان درس بخونم 

سیمان🤣🤣🤣🤣خدانکشتت..کلا دندون که یبار چیزی بشه دیگه دندون نمیشه

بله عزیزم اون ماده ایی ک روکش می‌چسبانند سیمان دندون گفته میشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

پست و روکش بود؟ ببین پست از اول خودش سیاهه ها اهن نیست که عفونت کنه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
2790
2778
2791
2779
2792