2777
2789
اتفاقا اون دانشگاهه ازاده زاهدان که خیلی بدتر بود تو قبولی کاملا درست میگین من کنکوره 92 بودم رتبم ش ...

شما الان داری پزشکی میخونی؟از کی برا کنکور شروع کردی و چندساعت میخوندی اون اوایل ک تازه شروع کرده بودی چندساعت میخوندی؟

۱۳ روز تا خوش اندام شدنم🙄😍
اتفاقا اون دانشگاهه ازاده زاهدان که خیلی بدتر بود تو قبولی کاملا درست میگین من کنکوره 92 بودم رتبم ش ...

الان دیگه با شش هزار نمیشه بین ال خوند ://

خیلی رتبه ی بهتری میخواد.من کلا هیچوقت تو فکر دانشگاه ازاد نبودم موقع کنکورم حتی ثبت نام هم نکردم :)

این جا کسی است پنهان همچون خیال در دل...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما الان داری پزشکی میخونی؟از کی برا کنکور شروع کردی و چندساعت میخوندی اون اوایل ک تازه شروع ک ...

نه عزیزم  بین الملل قبول شدم ولی هزینش خیلی بالاس من نمیتونستم برم تمامه امیدم به ازاد بود که قبول نشدم ولی خب رتبه ای که آورده بودم تو رشته تجربی خیلی خوب محسوب نمیشد اما خیلی نمیخوندم پایم قوی بود شاید اگه یه مقدار بیشتر خونده بودم میتونستم تا حدوده رتبه 3000 که ساله 92 امکانه قبولی تو دانشگاه ازادو داشتن بیارم 

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی ...😍
الان دیگه با شش هزار نمیشه بین ال خوند :// خیلی رتبه ی بهتری میخواد.من کلا هیچوقت تو فکر دانشگاه از ...

الان که بله بین الملله تهران با رتبه هایه 600 و 700 بچه ها رفتن آخه اون سال هنوز انقد اعتبار پیدا نکرده بود بچه هایه ما تا 7هزارو خورده ای تونسته بودن شهرایه مختلف پزشکیشو قبول شن و اکثرشونم رفتن ولی من متاسفانه هزینش برام زیاد بود😕

الان که بله بین الملله تهران با رتبه هایه 600 و 700 بچه ها رفتن آخه اون سال هنوز انقد اعتبار پیدا نک ...

هزینش سرسام اوره واقعا.بچه ها ی بین ال ک میگن سرم سوت میکشه.مثلا پونصد هزار تومن واسه تربیت بدنی فقط :/ اونم استادش ی جلسه نیومد سر کلاس :/

هزینش سرسام اوره واقعا.بچه ها ی بین ال ک میگن سرم سوت میکشه.مثلا پونصد هزار تومن واسه تربیت بدنی فقط ...

بله 😕بابایه من گفتن حالا یه سال دیگه بخون اگه ساله بعد آزاد یا سراسری نتونستی اونوقت برو بین الملل ولی متاسفانه دقیقا از ساله 93 اعتباره بین الملل زیاد شد طوریکه میگم بچه با رتبه هایه عالی انتخابشون شد بین الملل😟

بله 😕بابایه من گفتن حالا یه سال دیگه بخون اگه ساله بعد آزاد یا سراسری نتونستی اونوقت برو بین الملل ...

ایشالله موفق باشی عزیزم و به چیزی که میخوای برسی

اگر شما جزء آن دسته از افرادی هستین که فقط پزشکی دوست دارین، به جای درستی رسیده اید و حتما نوشته های ما را با دقت بخوانید تا درباره پزشکی بدون کنکوربدانید، کاری که میکنیم کاملن مناسب شماست، پزشکی بدون کنکور همان عبارتی است که توضیح میدهد چطور یک مسیر را برای شما هموار و آماده عبور کرده ایم، می توانید کمی مطلب را مطالعه کنید و در این مسیر با ما همراه شوید تا به آمال و آرزوهای خود برسید، آرزو هایی که روزهایی نه چندان دور برای شما به سختی قابل دستیابی بوده، پزشکی بدون کنکور عبارت جدیدی است برای کسانی که نام کنکور برایشان حساسیت برانگیز است، و پزشکی بدون کنکور میتواند پنجره جدیدی باشد به دنیای آرزو ها و رسیدن به رشته ای که دوست دارید.

ادامه مطلب

دوستان عزیز اگر دنبال شرکت در آزمون خوب برای کنکور تجربی و درس زیست شناسی هستید پیشنهاد میکنم آزمون های زیست لیموترش رو تو گوگل سرچ کنید منم براتون لینک دانلود جزوات زیست شناسی رو میزارم.

ضحی هستم و عاشق اسمم و نور!