من اگه میدونستم قراره بعد ازدواج تو تنهایی خودم مثل سگ زندگی کنم و تنها بمونم ازدواج نمیکردم
ازدواج نکن بزار تنها بمون ولی تن به ذلت نده
نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای الناز شاکردوستم اسم پروفایلمم بخاطر اونه
اگه از ظاهرش خوشت نمیاد اصلا بهش فکر هم نکن ... اولین مساله مهم اینه که ظآهرش برات جذاب باشه ... البته مهم نیست که دیگران بگن زشته یا خوشگله صرفا واسه تو باید جذاب باشه
تقریبا همه بنوعی تو ازدواج مشکل دارن دلیل نمیش که ازدواج نکنه آدم
تهش هر مدلی باشه میرسه به این نتیجه
شک نکن
نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای الناز شاکردوستم اسم پروفایلمم بخاطر اونه
چی بگم والا از این ور نمیش مجبوری ازدواج کرد از این ور سن میره بالا موقعیت کم میش آدم میمونه چیکار ک ...
مجبوری که نه ولی پنجاه الی هفتاد درصد معیاراتو داشت قبول کن،هیچکس همه چیو یکجا نداره،کسیو انتخاب کن که ظاهر و اخلاق دلنشین خودت باشه و وضع مالی متوسط.
نذار سنت بره بالا یه آدم خوب انتخاب کن باهاش از جوونیت استفاده کن و لذت ببر،همه اونایی مجرد موندن و سنشون بالا رفته انقدر که محبت کلامی و نیاز جنسی شون برآورده نشده همشون مریض و افسرده شدن( منظورم دخترای سالم که اهل رابطه های بی بندی بار نیستن)
من والا هم قیافم خوبه هم تحصیلاتم فقط شانسم تو این دنیا نگرفتهالبته اینم بگم بچه طلاقم هستم هیچ شانس ...
راجب خودت اینجوری فکر نکن، مثبت فکر کن تا اتفاق ها و آدمای خوب بیاد سراغت، بچه طلاق بودن چیز بدی نیست خوب پدر مادر باهم مشکل خوردن جدا شدن ، این ربطی به حال و آینده ی شما نداره، اعتماد به نفستو ببر بالا ، اتفاقا اونایی که ظاهر و همه جنسشون خوبه بیشتر وسواس به خرج میدن و کیس از دست میدن، اونی که هیچی نداره سریع یکیو انتخاب میکنه میره زندگیشو میکنه