2777
2789
عنوان

سهمیه چهل درصد کنکور

277 بازدید | 28 پست

بچه هااا کتابخونه ای ک برا درس خوندن میام یه دخترس کنکوریه و سهمیه ۴۰ درصد داره💔 فک نمیکردم بیشتر از ۲۵ درصد هم داشته باشن 

واقعا پشمام ریخته و ماتم 

چقد گناه داریم

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون ۲۵ درصد محاسبه میشه 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

ماهم داشتن از فامیلا داره مدریت آزاد میخونه 

حتی نرفت کنکور بده 

بعضی ها کلا از ور دیگه پرتن

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

۵۰ درصدم من دیدمدکتره هیچی حالیش نبود هیچی

بعد این میگه پشت‌ نمیمونم آزادم قبول شم میرم گفتم چی میگییی تو دولتی هم قبول میشی با این درصد

ی تایمی من کنکور داشتم ی دوستی داشتیم سهمیه ۷۰ درصد داشت حالا نمیدونم همون ۷۰ تاثیر داشت واسش یا نه ...

شت 

چقد زیاد

ی تایمی من کنکور داشتم ی دوستی داشتیم سهمیه ۷۰ درصد داشت حالا نمیدونم همون ۷۰ تاثیر داشت واسش یا نه ...

کلا دو دوتا سهمیه داریم

سهمیه های زیر ۲۵ درصد که همشون همون ۵ درصد محاسبه میشن

سهمیه های بالای ۲۵ درصد که همشون همون ۲۵ درصد محاسبه میشن

یعنی سهمیه فردی که سهمیه ۴۰ درصد داره با کسی که ۳۰ درصد داره برابره برای جفتشون ۲۵ درصد محاسبه میشه

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇