2777
2789

اگه تپش قلب داری میتونی از پروپرانول کمترین دوزش که میشه ۱۰ استفاده کنی نیاز به نسخه نداره

ولی توصیه میکنم حتما دکتر بری

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

اگه تپش قلب داری میتونی از پروپرانول کمترین دوزش که میشه ۱۰ استفاده کنی نیاز به نسخه ندارهولی توصیه ...

همش از استرس و آرامش نداشتن میدونم میترسم خدای نکرده بلایی سر قلبم بی‌ارتباط جوش الکی میخوام درس بخونم تپش قلب دارم نمیتونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش از استرس و آرامش نداشتن میدونم میترسم خدای نکرده بلایی سر قلبم بی‌ارتباط جوش الکی میخوام درس بخو ...

منم تپش قلب دارم

خیلی ادم ریلکس و صبوری هم هستم یعنی چیزی نمیتونه من و حرص بده

ولی خب اره دقیقا مثل خودتم، بعضی وقتا که اذیت میشم همون پروپرانول میخورم

سمت قهوه هم که کلا نمیتونم برم

بخاطر این نمیرم دکتر چون میترسم بگه یچیته، یا سی تا دارو برام تجویز کنه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

درست قهوه هم یک مدت خیلی میخوردم قهوه کارادرما

قهوه نباید بخوری وقتی تپش قلب دارییی