2777
2789
عنوان

تدارکات جشن

273 بازدید | 41 پست

برای روز عید غدیر میخوایم یه جشن بگیریم 

حدود ۸۰ نفر 

بعد یه پک درست میکنیم که نظر بدین شامل چیا باشه

یه ساندویچ میخوایم بدیم که حالا میتونه ساندویچ فلافل باشه ، کالباس باشه یا شما یه مورد پیشنهاد بدین

در کل برای پذیرایی بنظرتون چیا باشه 

ممنون میشم کمک کنین😊❤️

آب میوه +كيك +یک ساندویچ کوچولو کالباس +شکلات

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ساندویچ پنیر و خرما و سبزی 

اش رشته 

میتونید نمک و روغن و برنج  و ماکارونی و سویا هم داخل پک بذارید بدید ب ایتام اگه توان مالیشو دارین

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

پک کیک، آبمیوه، خرما، نقل، یه تیکه بند سبز

پک شیرینی، موز، چای کیسه‌ای یا کافی میکس

ساندویچ فلافل سه تایی تو نون کوچیک

اسنک کالباس و پنیر با نون تست و سس فرانسوی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ساندویچ پنیر و خرما و سبزی اش رشته میتونید نمک و روغن و برنج و ماکارونی و سویا هم داخل پک بذارید بد ...

اش بدیم بد نیست؟

حس میکنم چون الان تابستونه و هوا ها گرمه خیلی نمیچسبه اش..

برای ایتام ک گفتین ، وسعم نمی‌کشه ولی خب من ماهی یمقدار پول به چندین ایتام میدم🥲

دعوتی عزیزم🥲🩷

فدات شم مهربون ،ان شاالله امیرالمومنین حاجت های دلت رووبراورده به خیر و عافیت کنه 💞💞

عیدتونم پیشاپیش مبارک 😍

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
اش بدیم بد نیست؟حس میکنم چون الان تابستونه و هوا ها گرمه خیلی نمیچسبه اش..برای ایتام ک گفتین ، وسعم ...

ن آش و شله زرد و شیر برنج خیلی خوبه 

وقتی یکم سرد شد بدین دست ملت 

داغ و داغ نبرید براشون 

ولی توی این گرونی بازم دمت گرم

التماس دعا داریم عزیزم

ان شاء الله ب هرچی میخوای برسی

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه