2777
2789
عنوان

لباس توخونه

369 بازدید | 14 پست

لطفا یه کانال واسه لباس توخونه معرفی کنید که سایزبزرگم لباس داشته باشه . استراحت مطلقم نمیتونم بیرون برم خرید . ممنون میشم ازتون نینیسایتیییییاااا

ما همگی سایز کوچیکیم باربی😅

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیرم متاسفانه من کانالشو ندارم 

ولی یکی از بچه تاپیک میزد اتفا سایز بزرگم خیلی داشت 

سرچ کنی شاید پیدا کنی

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.
خوش بحالتون نعمتیه واقعا

شوخی کردم عزیزم من که خودم بعد زایمان هنوز تپلم

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
این ست ها که عکسشم روشه؟اونارو سایزبزرگم میزنن؟ من حالابغیرازبارداری خودمم اخه شکم دارم ازاونام خیلی ...

آره 

ازاونا 

خیلی دوست دارم 

البته اون ملینگشون خیلی چاقه 

ازسایز xlتا5xlمیشه جزو لباسایی ک اون مدلینگ میپوشه😆

پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1