2777
2789
عنوان

سلام خوبین سوال راجب گال

159 بازدید | 25 پست

من درمان انجام دادم الان شبا نمیخاره دیگه اما گاهی زیر بغلم سوزن سوزن میشه ی لحظه میخاره یا امروز صب پشت پام چن لحظه خارید و سوخت اما چون شبا نمیخاره دیگه میگم خوب شده سه ماه دارو ژدم واقعا دیگه همه کار کردم

نه عزیزم مال گال نیست

حالا شبها ب رختخوابت یکساعت قبل خواب اسپری درمین بزن 

گال ت خوب شده

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه توضیحاتی بدی که کی گرفتی بعد درمان چجور بودی ا کجا بفخمم خوب شدم و این که چه درمانا کردی

من تو یک مراسمی ک بیشتر از یجایی اومده بودن شرکت کردم و گرفتم

اینقدر خارش شبانه مخصوصا بین انگشتا و ران داشتم ک زخم‌میشد و حتی پوست باسن

حس حرکت زیر پوستم داشتم

تا رفتم دکتر تا دید گفت گاله

دیگه درمان شروع کردم

با زدن پرمترین ۵ سرتا سر بدنم 

و صبح حمام با صابون گوگرد

و‌اسپری درمین

شکر خدا تا یکماه خوب خوب شدم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
من تو یک مراسمی ک بیشتر از یجایی اومده بودن شرکت کردم و گرفتماینقدر خارش شبانه مخصوصا بین انگشتا و ر ...

ا کجا بفهمم خوب شذم الان شب نمیخاره ولی روزا زیر بغلم سوزن سوزن میشع انگار وول وول میکنه انگار

ا کجا بفهمم خوب شذم الان شب نمیخاره ولی روزا زیر بغلم سوزن سوزن میشع انگار وول وول میکنه انگار

بنظرم ی دکتر برو

اصلیترین مورد خارش شبانه اس

زیر بغل مام میزنی؟

نه ی بار رفتم ماه پیش گفت خیلی درمان کردی دگ اینا عوارضشه ولشرکن

خب صبر کن ببین چطور میشه

قرص ضد حساسیت نئوتادین بخور

من تو یک مراسمی ک بیشتر از یجایی اومده بودن شرکت کردم و گرفتماینقدر خارش شبانه مخصوصا بین انگشتا و ر ...

عزیزم شما کی گرفتین؟ 

اخیرا یا سال ها قبل؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.