2777
2789

من تجربی بودم میخواستم شرکت کنم ولی تمرکزم گذاشتم رو کنکور چون معتقد بودم واقعا المپیاد یه مسیر بی بروبرگشته مرحله اول شرکت کردم و شایدباورت نشه یادم نمیاد قبول شدم یا نه (نتایج چک نکردم) چون برام مهم نبود کنکور مهم بود برام

یکی از اشناهامون میخواست شرکت کنه به ظاهر مرحله اولو انتخاب شد ولی از مرحله دوم گفت میخوام تمرکز بزارم رو کنکور 

الان باید از گایتون و کمپل بخونی (کتاب های دانشجویی پزشکی) سازمان سنجش هرسال یه سری بیانیه میده درمورد اینکه سوالا از چه کتابی میاد مثلا موقعی که من یازدهم بودم منبع اصلی کتاب گایتون بود

توصیه من اگه دهمی شرکت کن یازدهمی کنکورو شروع کن چون بیشتر بچه هایی که المپیادیان از 2 سال قبل شروع کردن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهتر اینه از نهم شروع بشه خوندن و کلاس رفتن باهاشبا این حال کساییم بودن که دهم شروع کردن و مدال اورد ...

خیلیا گفتن باید از هفتم هشتم باشه نا امید شدم:(

ینی میشه از نهم؟

من نهمم

ببین بنظرم توی تابستون میدونی قائله ختم کنی اگه طلا بشی که کنکورم نمیخواد بدی

اول یه موسسه المپیادی پیدا کن که خروجی چندتا مدال طلا داشته باشه دوست داشتی کلاس برو

کتاب های گایتون کمپل مبانی فیزیولوژی جانورشناسی گیاه شناسی بقیشونو اسمشو یادم نمیاد بخون

مدرسه فرزانگان خیلی تمرکز رو المپیاد داره و مدارس غیردولتی اگه دولتی هستی خودت کلاس برو فکر نکنم کلاس برو

اینم یادت باشه المپیاد رقابت شدید داره اینجوریه که یا المپیاد یا کنکور 

ولی به قول خودت خیلیا که مدال میارن از هشتم دارن تمرین میکنن